Kaja Flisar / 02. december 2022

10 glamuroznih sandalov s peto pod 80 evrov

Zakoračili smo v praznično obdobje leta, s čemer se začenja tudi sezona zabav! Če še niste, je zdaj pravi čas, da svojo garderobo dopolnite z bleščečimi kosi, ki bodo vabili poglede. Tokrat so v ospredju glamurozni čevlji s peto.

Elegantni sandali s perjem

Ob pregledu praznične modne ponudbe, ki je v tem času zares mamljiva, so nam v oči najprej padli elegantni sandali s perjem, ki se zavežejo okrog gležnja in so sicer aktualni že od poletja. Z njimi lahko čisto preprosto malo črno oblekico povzdignete na čisto drug nivo. Obleka bo z njimi v hipu postala posebna in drugačna ter bo zagotovo izstopala iz množice.

Instagram @tamara

Drzni sandali s platformo

Všeč so nam tudi modeli s svetlečimi detajli in kamenčki, ki so kot nalašč za praznične zabave, ne smemo pa pozabiti tudi na velik trend te sezone – visoke platforme.

Na seznam najbolj priljubljenih čevljev jih je umestil Valentino, ki je s svojo pink različico obnorel modne vplivnice. Različne znamke ponujajo tako odprte kot zaprte modele, v vsakem primeru pa vam bodo takšni čevlji dali neustavljivo drzno energijo … in vas povišali za kar nekaj centimetrov.

Instagram @leoniehanne

Kaj pa barve?

Pravil ni. Prevladujejo tako nevtralne kot živahne barve, priljubljeni so tudi modeli z efektnimi vzorci v obliki že omenjenih kamenčkov ali paščkov, med enimi bolj zanimivih materialov pa je brez dvoma tudi žamet.

Instagram @tamara

Da bi vam olajšali nakupovanje, smo za vas izbrali nekaj modelov, ki nemudoma padejo v oči in so kot nalašč za sezono zabav. In kar je najbolje – vsi se lahko pohvalijo z ugodno ceno pod 80 evrov!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close