10 najlepših modelov uhanov, popolnih za poletni stil!

13. junij 2019

10 najlepših modelov uhanov, popolnih za poletni stil!

13. junij 2019

Uhani so modni dodatek, ki v trenutku oplemeniti vsako kombinacijo oblačenja. Pozna pomlad in poletje sta najprimernejši sezoni, da si nadanete opazne in večje uhane zanimive oblike…

Poletni meseci, žal vse prekratki v primerjavi z zimo, ki po novem traja več kot pol leta, so obdobje, ki je kot nalašč za lahke, zračne modne kombinacije, ki od nas ne zahtevajo niti posebnega truda in razmišljanja, kaj šele tistega zoprnega slojenja ‘na čebulo’, ko sploh ne vemo, kaj vse natakniti nase, da nas ne bi zeblo in obenem ne bi bile videti kot marsovčki v skafandrih ali Michelinova maskota.

O, ja, poletje je čudovito ne le zaradi višjih ter prijetnih temperatur in zato, ker nimamo ves čas pordelega nosu od mraza, ampak tudi zato, ker smo oblečene in pripravljene za odhod od doma tako hitro, kot bi rekel keks. Vse, kar potrebujemo, je le še trendi torba, fini in udobni sandali ter zanimiv in poseben modni nakit, ki izraža naš osebni modni slog in oplemeniti prav vsako stilsko kombinacijo oziroma s tujko ‘outfit’, torej opravo.

Uhani so zanesljivo eden od tistih dodatkov, ki so vedno videti odlično in uspejo popestriti vsak modni videz. Ker pa so končno nastopili topli dnevi, si smemo privoščiti tudi razigrane kombinacije oblačil. Poletje, ki je pred vrati, nas kar vabi v nakup novih uhanov oz. k ‘razširitvi’ že obstoječe zbirke, ki jo imamo v škatli z nakitom. Lahko ste prepričane, da bo vašo novo pridobitev marsikdo opazil!

Same veste, da npr. jeseni ali pozimi težko nosite velike, opazne, t.i. ‘statement’ uhane. Ti se namreč mimogrede zataknejo v volnen pulover, plašč ali pletenino, ki jih nosimo v hladnih dneh, povrh tega ni prijetno na ušesih ali vratu čutiti mrzlo kovino. Zato sta pozna pomlad in poletje najbolj primerni sezoni za nošenje opaznih, večjih uhanov zanimive oblike. Letos nam moda zapoveduje žive barve in igrivost. Opazni barvni odtenki se v popolnosti ujamejo s porjavelo kožo in z zasanjanimi oblekami v svetlih barvah.

Naše najljubše ‘high street’ znamke ves čas pridno dopolnjujejo pomladno-poletne kolekcije z novimi modeli, ne le oblačil in obutve, ampak tudi modnih dodatkov. Zato lahko v njihovih trgovinah najdete najbolj trendi uhane zanimivega dizajna in barv; izdelani so iz različnih materialov, ki imajo vsak svojo teksturo. Nikoli ne boste zagrešile modne napake, če izberete par uhanov okrogle oblike in vpadljivega videza. Brez zadržkov eksperimentirajte s tem modnim dodatkom in na ta način ustvarite lastno modno zgodbo.

Na zgornjih fotografijah si oglejte naš izbor nadvse privlačnih modelov uhanov, ki jih po ugodnih cenah najdete v trgovinah ‘high street’ znamk. Izberite pa seveda tiste, ki se najlepše podajo k vašemu osebnemu slogu in načinu oblačenja.

D. S.

Foto: Margaret Hirsch, Instagram, Bershka, Zara, Uterque, Topshop, The Zoe Report

Style. Več novic

New Report

Close