10 modnih kosov, ki jih nosita tako Olivia Palermo kot Kendall Jenner!

Kendall, trenutno ena najbolj želenih manekenk na svetu in Olivia, ki slovi kot največja ameriška stilska ikona zadnjega desetletja, imata očitno radi podoben modni slog. Prepričajte se same!

Kaj se zgodi, če dve odlično stilirani gospodični, ki sta vedno v soju žarometov, kadar gre za modo, na mestnih ulicah opazimo v podobnih, včasih celo dobesedno enakih kreacijah? Jasna stvar, iz te zgodbe potegnemo modni nauk oziroma stilsko lekcijo o tem, da obstajajo ključni kosi oblačil, ki ponujajo možnost, da boste tudi ve opažene v njih, zato jih le nosite!

Trenutno ena najbolj zaželenih ter na modnih pistah angažiranih manekenk na svetu, Kendall Jenner, in po mnenju modnih poznavalcev največja ameriška trendseterka ter ikona stila zadnjega desetletja, Olivia Palermo, očitno ljubita podoben modni stil, kajti ti dve gospodični so paparaci ter street style fotografi v zadnjih dneh julija ulovili v malodane enakih outfitih.

Kendall Jenner

Obe nosita popolno ukrojene tope, ki jih kombinirata s trendovskimi ‘choker’ ogrlicami, celo sredi poletja si nadaneta kakšen zanimiv dodatek iz krzna ter šik usnjene hlače… To pa je samo delček njunih ‘it kosov’, ki jih ‘sprehodita’ po mestnih ulicah. Poglejmo si, katerih 10 modnih kosov oblačil je skupnih Olivii in Kendall!

# Top s ‘choker’ ogrlico

# Sandali s prepletenimi jermenčki

# ‘Statement’ krznen plašč

# Salonarji v sivi barvi s špičasto konico

# Usnjene hlače

# Krznen detajl

# Rutka

# Majica, ki odkriva ramena

# Čevlji s platformo in ravnim podplatom

# Puli

 

D. S.

Foto: Instagram, Pinterest, Profimedia, Entertainment Tonight

New Report

Close