10 pravil, od katerih ženske s stilom nikoli ne odstopajo!

26. avgust 2020

10 pravil, od katerih ženske s stilom nikoli ne odstopajo!

26. avgust 2020

Njihove omare niso polne oblačil, ki so zadnji krik mode, nasprotno, takih kosov niti nimajo.

Se sprašujete, kako so nekatere ženske vedno videti elegantne in šik? Ne glede, kdaj jih vidite, se zdi, kot da bi za svoj videz porabile ure in ure, preden so sploh prestopile prag.

Pravzaprav je zelo verjetno, da niso porabile niti minute več kot vi. Skrivnost njihovega odličnega videza se skriva v nekaj pravilih, ki so jih osvojile in jim zvesto sledijo.

Outfite načrtujejo že večer prej

Jutranje odločitve, kaj obleči so navadno zelo stresne. Sploh za tiste, ki niso jutranji tip. Najlažji način za dobitno kombinacijo je, da si oblačila za naslednji dan, pripravite že prejšnji večer.

Nosijo samo oblačila, ki pristajajo njihovi postavi

Obleke, ki jih kupujejo, niso zadnji trend, ampak so to kosi, ki pristajajo njihovi postavi in v katerih se počutijo dobro in udobno.

Skrbijo za svojo obutev

Da bi obutev kar se da dolgo zadržala svojo prvotno obliko, je treba zanjo skrbeti. Nosite čevlje iz semiša, kadar pada dež? To je eden izmed načinov, da se bodo nepopravljivo uničili, ne glede na to, koliko ste zanje plačali.

Vedno imajo pripravljeno obleko, če morajo oditi v zadnjem trenutku

Čista obleka in najlonke so vedno pripravljene v omari in ne obstaja priložnost, ki bi jih presenetila. Največkrat je to mala črna obleka primerne dolžine, ki jo lahko nosijo za vsako priložnost.

Ne oblačijo se za nikogar, razen zase. Pika!

Ne bojijo se, da večkrat oblečejo priljubljeno kombinacijo

Moderne ženske imajo pogosto kombinacije, na katere stavijo v vsakem trenutku. To so kosi, v katerih se počutijo udobno, lahko pa jih nosijo ob različnih priložnostih. Ta kombinacija je ogledalo njihove osebnosti.

Svoje kombinacije nadgradijo s kosom nakita

Ni nujno, da je nakit drag, pomembno je, da je vpadljiv. Tak modni dodatek bo nadgradil še tako preprosto kombinacijo.

Navdihujejo jih druge ženske s stilom

Čeprav imajo edinstven stil, si včasih, v želji po izstopu iz svojih okvirjev, pomagajo s Pinterestom in Instagramom. Tam lahko vedno najdejo navdih v drugih ženskah, ki cenijo dober stil.

Vedo, kje in kdaj kupovati

Zelo dobro poznajo trgovine, kjer najdejo kose, ki ustrezajo njihovemu stilu. Prav tako pa niso podvržene impulzivnemu nakupovanju trendovskih kosov. Večina oblačil je klasičnih, kupljenih na znižanjih ali po dostopnih cenah.

Ne porabijo ure in ure za frizuro in ličenje

Močnejši make-up nosijo le ob posebnih priložnostih in niso vsak dan naličene, kot bi šle na ples. Denar vlagajo v kozmetiko, negujejo obraz, njihovi lasje pa so vedno čisti in pripravljeni za odhod od doma.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close