10 slavnih žensk, ki že vsaj 10 let nosijo enako pričesko!

27. marec 2019

10 slavnih žensk, ki že vsaj 10 let nosijo enako pričesko!

27. marec 2019

Hollywood in modne revije so tovarne sanj, v katerih so spremembe edina stalnica. A te znane ženske v zasebnem in javnem življenju že dolgo nosijo enako frizuro, ki jim najlepše pristoji!

Če to filozofijo razpredemo po moško, pridemo do dejstva: le zakaj bi spreminali nekaj, kar je že dobro in odlično deluje?! Po tem načelu se ravna tudi 10 znanih žensk, ki so že davno ugotovile, kaj jim najlepše pristoji, tako v slogu oblačenja, kot pri izboru pričeske.

Če že kdaj uvedejo kakšno spremembo, ta ni drastična, ampak komaj opazna. Na spodnjih fotografijah si oglejte njihove podobe izpred 10 let in danes. Ena od žensk, ki ne menjajo zmagovalne formule, je Jennifer Aniston, ki je zaslovela v seriji Prijatelji.

Njena t.i. ‘Rachel’ frizura (ravni, zlikani lasje, postopno striženi tik ob obrazu) je v 90. letih postala kultna, posnemalo jo je ogromno deklet. Kasneje pa je ljubka Jen postala malo ‘dolgočasna’, tako vsaj pravijo nekateri.

Reese Whiterspoon

Najmanj zadnjih 10 let že nosi enako frizuro, prelepe dolge blond kodre, ki ji segajo do polovice hrbta. V tem izboru ji je zelo podobna igralska kolegica Reese Witherspoon.

Angelina Jolie
Meghan Fox

Dolgi temni lasje so prepoznavni ‘zaščitni znak’ Angeline Jolie in Meghan Fox, medtem ko Zoey Deschanel podobno pričesko vseeno malco popestri s striženjem na resice.

Zoey Deschanel
Natalie Portman

Podobno obliko frizure, kot Zoey, nosi tudi Julianne Moore, ki z razlogom ponosno poudari svoje reče kodre. Tudi Natalie Portman, Meryl Streep in Gwyneth Paltrow so zadovoljne z enako obliko frizure, kot so jo nosile že pred 10 in še več leti.

Julianne Moore
Gwyneth Paltrow

Za najbolj dosledno pri vzdrževanju oblike pričeske velja Vogueova glavna urednica Anna Wintour. Ta že desetletja, od dekliških let, nosi popolnoma enak bob z resicami, včasih zamenja le barvo las.

Vse te slavne dame kajpak redno obiskujejo frizerja in pričeske jim ustvarjajo zvezdniški lasni stilisti, ki jo občasno malce spremenijo, vendar tako, da bi prisegli, da sprememeb sploh ni.

D. S.

Foto: Getty Images, Pinterest

Style. Več novic

New Report

Close