10 street-style kombinacij z modrimi kavbojkami

27. marec 2019

10 street-style kombinacij z modrimi kavbojkami

27. marec 2019

Moder jeans krasi enostavnost, ki olajša sestavljanje ‘outfita’. Poda se k ženstveni bluzi, preprosti majici ali k elegantnim topom. In kako so videti najbolj trendovski modeli za to pomlad?

S pomladjo prihajajo lahkotnejši materiali, krila in oblekice, vendar so tudi hlače našle pomembno mesto v zgodbi za pomlad 2019. Najbolj želen model hlač je kroja palazzo in culottes, iz tanjših materialov in s širšimi hlačnimi nogavicami.

Med nami ostaja tudi nepogrešljiva klasika, to so seveda modre kavbojke oziroma dobri stari jeans, ki ga lahko vsestransko vključimo v svoje modne in stilske podobe, od jutra do večera in za vse priložnosti.

Moder jeans krasi čudovita enostavnost, ki nam olajša sestavljanje outfita. Poda se k ženstveni bluzi, preprosti majici ali k elegantnim topom in jaknam. Kako pa so videti najbolj želeni in trendovski modeli kavbojk v novi sezoni?

@collagevintage
@songofstyle
@loveclothblog

Raven kroj hlačnic z visokim pasom bo najbolj trendi. Našo večno klasiko pa bomo to pomlad lahko videvale ter nosile tudi v kroju culottes in s širšimi hlačnicami. V trendu so tudi modeli, ki se navdihujejo v 70. letih minulega stoletja – imajo zvončaste hlačnice in visok pas.

@wethepeoplestyle
@harperandharley
@talisa_sutton

Kako nositi ta jeans v pomladnih dneh? Kombinirajte ga z vsem, kar že imate v omari. S tankimi pleteninami in osnovnimi kosi garderobe, ali pa ga oblecite k ‘statement’ bluzi in elegantnim topom ter pulijem iz prestižnih materialov.

@wethepeoplestyle
@meganellaby
@wethepeoplestyle
@emmahill

Ideje, kako nositi moder jeans v prihajajočih dneh, vam dajejo tudi znane fashioniste z družbenega omrežja Instagram, zgoraj si lahko ogledate 10 najboljših kombincij modrih kavbojk k drugim oblačilom v priljubljenem uličnem slogu.

D. S.

Foto: Instagram, Shot By Gio, The Zoe Report

Style. Več novic

New Report

Close