Meta Vražič / 13. julij 2022

10 stvari, ki jih nujno potrebujete za festival!

Če se prvič odpravljate na festival, morda niste prepričani, kaj vse potrebujete. Za vas smo sestavili seznam stvari, brez katerih na festival praktično ne smete.

Foto: Unsplash

1. Sončna krema

Ker se večina festivalov odvija poleti, je zaščita pred soncem nujna. Priporočamo SPF 50, saj boste na močnem soncu večino dneva. Ne pozabite se ponovno namazati vsakih nekaj ur.

Clarins, 35 evrov
La Roche Posay, 27 evrov
Neutrogena, 15 evrov
Equa, 23 evrov

2. Steklenica

Ob vsej hoji, plesu in vročini, boste nujno potrebovali vodo. Zato s seboj nujno vzemite prazno steklenico, ki jo lahko v notranjosti festivala napolnite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Pokrivalo

Pred soncem priporočamo, da se zaščitite tudi s kapo ali klobukom. Omislite si kakšen trendi klobuk, ki se bo ujemal z vašimi festivalskimi oblačili.

Mohito, 9,99 evra
Zara, 25,95 evra
Reserved, 25,99 evra

4. Power bank

Mnogi festivali se začnejo že v dopoldanskih urah z različnimi aktivnostmi, ki se kasneje prelevijo v večerni ples. Ker boste po vsej verjetnosti veliko fotografirali in snemali, priporočamo, da s seboj vzamete prenosni polnilec za svoj telefon.

 

 

 

 

 

 

Gizzmo, 17,99 evra

5. Torbica za okoli pasu

Vse nujne stvari pa je treba med hojo in plesom tudi pospraviti. Torbice, ki so najbolj varne in predstavljajo najmanj nevarnosti, da vas nekdo okrade, so torbice za okoli pasu.

Torbico si zapnite na hlače namesto pasu, da vam je nihče ne more na skrivaj odpeti.

6. Prva pomoč

Ob vsej zabavi se lahko zgodi, da se kdo spotakne, opraska, ali pa le potrebujete škarje za pobeglo nitko iz majice.

Ta majhna prenosljiva prva pomoč iz Amazona gre v vsako torbico in poskrbi za vse majhne nesreče.

Zalando, 84,95 evra
Amazon, 8 evrov

7. Rutka

Večina festivalov se odvija na zemlji ali peščenih tleh, ki pa se pod nogami tisočih prične dvigati. Predlagamo, da si nos in usta pokrijete, če ne želite vdihavati peska celo noč.

Levi's, 14,95 evra
Zalando, 17, 99 evra

8. Škornji

Če se odpravljate na festival, ki traja več dni, škornji niso slaba odločitev. Vreme vam lahko nepričakovano zagodi, škornji pa bodo odlična alternativa vašim ljubim belim supergam. Odlična ideja so ti Zarini škornji, ki se bodo zagotovo podali k vaši festivalski opravi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zara, 45,95 evra

9. Čepki za ušesa

In če boste na festivalu tudi prespali ali kampirali, so čepki za ušesa absolutno nujni. V najbližji drogeriji si kupite čepke, ki bodo poskrbeli, da se lahko naspite za nov dan plesa.

10. Mokri robčki

Če se polijete, umažete ali pa ste prepoteni, vam bodo mokri robčki še kako prišli prav. Včasih je vrsta za wc preprosto predolga, nam pa se mudi na nastop našega najljubšega izvajalca. Takrat vam bodo robčki ozagotovo rešiti situacijo. Najdete jih lahko v katerikoli drogeriji.

Lekarnar, 1,95 evra
Evitas, 1,30 evra

In najpomembnejša stvar ...

Predvsem se ne pozabite zabavati in narediti čim več fotografij in spominov!

Avtor
Piše

Meta Vražič

New Report

Close