10 opozorilnih znakov, da se ne namerava ustaliti z vami

20. januar 2024

10 opozorilnih znakov, da se ne namerava ustaliti z vami

20. januar 2024
Foto: Instagram @parisianamour

10 opozorilnih znakov, da se ne namerava ustaliti z vami

20. januar 2024
Foto: Instagram @lukasleontephotography

Ne vztrajajte z moškim, s katerim si ne morete ustvariti dolgoročne zveze in kasneje družine. To so znaki, da še ni pripravljen na ustalitev z vami.

Če moškega preganjate, naj se končno odloči za resno razmerje, ni nikoli dobro, a obenem je prav, da ne želite izgubljati svojega časa z napačnim. Nihče si ne želi izkušnje, da po dolgih mesecih ali celo letih spozna, da je nuno razmerje kot slepa ulica, ki ne vodi nikamor. Težko je, ko menite, da ste spoznale moškega svojih sanj, pa se izkaže, da temu ni tako, ko vam šesti čut prišepetava, da nekaj manjka v vajini zvezi.

Težko pokažete s prstom na tisto ‘nekaj’, a vseeno je čutiti, da pomemben del sestavljanke v vajinem razmerju manjka. Da ne boste tavali v temi in se racionalno odločile, smo izbrali 10 pokazateljev, da je vaš moški daleč od tega, da bi vajino razmerje spremenil v karkoli dolgoročnejšega.

Foto: Instagram @paris.couple

1. Nič ne bi spreminjal

Preden se je začel dobivati z vami, je bil povsem zadovoljen in tudi sedaj so mu všeč stvari, take kot so. Ne razmišlja, da bi vas sploh imenoval za svoje dekle oziroma partnerko. Ko je moškemu ženska zares všeč, se bo še kako potrudil, da jo ulovi in jo imenuje za svojo. Če ste mu morale ve dobesedno vsiliti, da vaju razglasi za par, je očitno, da to razmerje nima prihodnosti.

2. Izogiba se pogovorom o prihodnosti

Izogibanje pogovorom tako, da jih vedno obrne na šalo ali se celo postavi v obramben položaj, ne obeta nič dobrega. Moški so taki, da radi živijo v trenutku, ne razmišljajo daleč v prihodnost. Pozabite na pretirano govorjenju o skupni prihodnosti v prvih mesecih, saj ga boste še bolj odrinile od sebe, a če po uglednem času in glede na vajino zrelost še vedno ni izrekel niti besede o morebitni skupni prihodnosti in skupnih načrtih, med drugim tudi za počitnice, je zelo malo možnosti, da se bo vajina ljubezen prelevila v resno skupno zvezo.

3. Ni pustil stvari za sabo

Če še ni prebolel svoje bivše, ima strah pred zavezanostjo in je čustveno odmaknjen, je malo verjetno, da ga boste prav vi spremenili. Obstaja tveganje, da tudi po več letih ne boste mogli spremeniti njegovega pogleda na vajino razmerje, medtem pa izgubljali energijo in čas za bitke z njegovimi demoni.

Foto: Instagram @paris.couple

4. V osnovi sta nekompatibilna

Če nimata skupnih točk glede življenja in vizije za prihodnost, bodo to moški zelo hitro začutili in se izmikali resnejšemu razmerju tudi, če ste jim načeloma všeč. Nasprotja se privlačijo, vendar v primeru, da bi eden od vaju imel otroke, drugi ne ali bi eden živel v mestu, drugi pa na vasi ter eden izmed vaju užival v nočnem življenju, drugi pa čepel doma, je jasno, da to niso zlahka premostljive razlike. Bodite iskreni do sebe in njega, saj zgolj telesna kemija med vama ni dovolj. Že ljubezen je včasih premalo, ko gre za vprašanje kompatibilnosti in skladnosti želja na dolgi rok.

5. Nima urejenega življenja

Moški želijo navdušiti na vseh področjih in če ta trenutek nimajo službe ali so karierno nezadovoljni, ne vedo, kam bi sami s seboj, so brez ambicij ali začrtane smeri, potem bodo težko pripravljeni na tako zelo pomembno odločitev. To ne pomeni, da niste prava za njega, verjetno tudi z drugo ne bi bilo nič drugače. Očitno je, da sta se srečala nepravi čas na nepravem mestu.

Foto: Instagram @paris.couple

6. Morda ni tako zelo prepričan glede vas

Verjamemo, da je to težko slišati, ko pa bi vi zanj naredili in dali vse na svetu. Če moški po več mesecih pove, da potrebuje več časa, da še mora malce razmisliti in podobno, je zelo verjetno, da bo vajine zveze prej konec kot pa da bi jo nadgradila. Stvar je namreč boleče preprosta. Če ste prava zanj, moški to ve takoj in tudi pokaže. Najslabše je, da ga skušate prepričati o razlogih, zakaj spadata skupaj, saj moški instinktivno začuti, kdaj je ženska prava zanj.

7. Z njim niste vi

Če se z njim ne počutite udobno in imate občutek, da morate biti nekaj, kaj niste, da bi mu ugajali ali se pretvarjate in prilagajate njegovemu življenjskemu slogu, njegovim potrebam in željam, potem ni prav, da bi z njim preživel preostanek življenja. Če z njim niste sproščeni ter avtentični, potem ne boste zares živeli. Smisel zveze je, da se v njej lahko vedno počutite takšni, kot ste.

8. Njegove besede in dejanja niso usklajena

Morda vam reče, da želi poglobiti zvezo, a njegova dejanja tega ne kažejo. Tisti trenutek, ko že opazite določen napredek, se stvari med vama spet ustavijo in razmerje je znova na mrtvi točki. Išče izgovore, zakaj vas ne predstavi staršem, zakaj se ne vselita skupaj in podobno. Ko nekdo noče biti z vami, bo lahko rekel marsikaj, a dejanja bodo glasnejša.

Foto: Instagram @paris.couple

9. Ne želi vas v svojem krogu

Ko sta sama se imata super, a kaj ko nikoli niste del družinskega kroga ali med njegovimi prijatelji. To pomeni, da niste del njegovega življenja. Moški, ki si vas želi, vam odpre srce ter svoj dom in deli z vami preteklost ter svoje najglobje strahove in skrbi, niti ni jezen, če pri njem puščate svoje osebne stvari. Prav tako vas predstavi prijateljem in staršem. Če želi biti resno z vami, bodo njegovi bližnji vedeli skoraj vse o vas, ker preprosto ne bo mogel nehati govoriti o osebi, ki jo ima iskreno rad.

10. Pove vam, da se ne želi ustaliti

Če vam že na samem začetku pove, da ne želi resnega razmerja z vami, ne pričakovati da se bo to zlepa kar spremenilo. Moški so preprosta bitja in večina vam takoj na začetku pove resnico o sebi, če ne gre ravno za manipulatorja, ki se načrtno igra z vami. Če vam pove, da ne želi resne zveze, je to že pokazatelj, da ni pripravljen, zrel ali da niste vi tista prava. Lahko vztrajate, če se tudi vi želite le malce zabavati, a zna se zgoditi, da boste na koncu razočarani. Ne glede na to, da smo ljudje narejeni tako, da si potem še bolj želimo tisto, kar nam je nedosegljivo, se ne ujemite v to past in raje svoj čas namenite tistemu ki si bo od vas želel isto, kot vi od njega.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close