10 težav, ki jih razumejo le ženske z velikimi prsmi

16. november 2023

10 težav, ki jih razumejo le ženske z velikimi prsmi

16. november 2023
Foto: Spotlight/Launchmetrics

10 težav, ki jih razumejo le ženske z velikimi prsmi

16. november 2023
Foto: Spotlight/Launchmetrics

Če bi vprašali ženske z velikimi prsmi, ali bi raje imele manjše, bi večina pritrdila, saj večje včasih preprosto ne pomeni tudi boljše. In ko govorimo o velikih prsih, stavimo, da jih po branju tega prispevka ne boste več zavidale!

Lepe prsi so eden najbolj privlačnih delov ženske anatomije. O njih sanjarijo moški, velikih prsi pa si pogosto želijo tudi lastnice manjših. Po navadi si res želimo točno to, česar nimamo, in lastnice majhnih prsi zato velikokrat posežejo po plastičnih operacijah z vsadki.

Toda velike prsi s seboj prinašajo tudi težave, ki jih ne more razumeti nihče razen njihove lastnice. Preberite, s kakšnimi težavami se spopadajo lastnice velikih oprsij, res jih ni malo.

Foto: Instagram, @ashleygraham

Težka izbira modrčka

Kar težko je najti ljubek modrček, ki bi jim popolno pristajal in da ne bi bil videti kot velika rjuha. Modrčki brez naramnic odpadejo in funkcionalnost mora biti vedno pred estetiko. Podobno kot z obliko in krojem je z barvo. Izbira je manjša, zato so lastnice velikih prsi navadno omejene zgolj na osnovno paleto z bež, bel in črno barvo. Na srečo na trgu obstaja vedno več znamk, ki so problematiko odlično naslavljajo.

Iskanje ustreznih kopalk je nočna mora

Podobno kot z modrčki je s kopalkami, še posebej pri dvodelnih. Težko je najti modrček kopalk, ki daje ustrezno podporo velikim in težkim prsim ter da se lahko kupi ločeno od hlačk. Nimajo vse ženske z velikimi prsi večjo konfekcijsko številko spodnjega dela. Enodelne kopalke so bodisi na določenem delu telesa prevelike ali pretesne, največkrat na voljo zgolj v klasične kroju.

Foto: Instagram @preciousleexoxo

Boleč hrbet je njihova stalnica

“Te kaj boli hrbet?” se glasi veliko vprašanj, ko je govora o velikih prsih. In, res je, lastnice velikih prsi pogosto priznajo, da jih hrbet boli zaradi prevelikega bremena.

Tek in telovadba je lahko boleča izkušnja

Četudi imajo pomoč v obliki posebnega športnega nedrčka, je to zanje precej neprijetna izkušnja. Prav tako nekatere telovadne vaje, denimo sklece, lastnice velikega oprsja težje izvajajo ali jih prsi nenehno ovirajo.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Karkoli oblečejo, vedno dajejo vtis, da so želele izgledati seksi:

Navadno je ravno obratno in nimajo tega namena, ampak želijo dajati videz resnosti in profesionalnosti, toda z velikim oprsjem je to težko. Lastnice velikih prsi pravijo, da jih zaradi tega ženske gledajo postrani, šefi pa jih ne jemljejo resno.

Poleti morajo deodorant uporabiti med in pod prsmi

Lastnice velikih prsi potrjujejo, da se med in pod prsmi v poletnih mesecih zelo znojijo. Zato ni nič nenavadnega, da morajo deodorant uporabiti še na drugih delih telesa in ne samo pod pazduho.

Pretirana (moška) pozornost

Mnoge lastnice velikih prsi moški pogledi (pa tudi ženski), ki se predolgo zadržujejo na njihovih prsih, resnično motijo. A večina si ne more kaj, da jih ne bi opazili. Marsikatera ženska z velikimi prsmi se zato počuti nelagodno. Še posebej pa ne prenesejo komentarjev v stilu `ali so naravne ali umetne`.

Foto: Profimedia

Oblačil z odprtim hrbtom odpadejo

Prav tako težko najdejo ustrezno srajco ali suknjič, ker ta gotovo nekje tišči ali pa je preohlapna. Tudi zato imajo zgornji gumb na srajci ponavadi odprt, ker je predelu prsi navadno pretesna. Enako velja za suknjič, kjer morajo zgornji gumb (ali vse) zaradi velikih prsi odpeti, da ni pretesno.

Velike prsi optično širijo celotno postavo

Velike prsi na videz širijo zgornji del telesa, v kombinaciji s širokimi oblekami in tunikami pa so videti kot nosečnice. In ko smo že pri nosečnosti: ker se na velikih prsih zaradi raztezanja in teže hitro pojavijo tudi strije, je ženske z velikimi prsmi strah, kako bodo videti po porodu.

Še ponoči nimajo miru

Spanje je zanje nekoliko oteženo, saj je ležanje na boku težko, spanje na trebuhu pa skoraj neizvedljivo. Nekatere morajo še pri spanju na hrbtu nositi modrček, česar si, roko na srce (ali pač na prsi) ne želi nobena ženska, saj ga ni čez udobje.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close