10 ženskih parfumov, ki jim morate vsaj enkrat dati priložnost

10. december 2021

10 ženskih parfumov, ki jim morate vsaj enkrat dati priložnost

10. december 2021
Avtor: Unsplash

Če ste ljubiteljica dišav in parfumov, a si želite nekaj novega in svežega, preverite naš seznam. Morda ga pokažite Božičku.

Izbira novega parfuma je lahko precej težko naloga, predvsem ob poplavi dišav na trgu. A preden se podate na lov za novim vonjem, se skušajte držati treh osnovnih pravil:

V drogeriji ne preizkušajte preveč vonjav. Preizkusite največ tri ali štiri, sicer boste preveč zmedeni in ne boste več znali najti parfuma, ki bi vam ustrezal. Če se ne morete odločiti, povprašajte za testerje, ki jih lahko preizkusite doma.

Že vnaprej izberite tip parfuma. Obstajajo sveži vojni, cvetni vonji, orientalski, leseni, sadni, … med katerimi morda že imate najljubšega. Če pa tokrat še niste čisto prepričani, za pomoč prosite strokovnjake.

Pomislite na priložnosti, ob katerih ga boste nosili. Parfume namreč lahko izbirate v štirih različicah, ki se razlikujejo glede na koncentracijo: najmanj koncentriran Eau de Cologne (EdC), Eau de Toilette (EdT), Eau de Parfum (EdP), in Perfume (tudi Extrait de Parfum), ki je najbolj koncentriran. Močnejše dišave morda niso primerne za v službo, za na zabavo pa bodo ravno pravšnje.

Naš izbor 10 parfumov, ki si zaslužijo vašo pozornost:

Jo Malone London Velvet Rose & Oud Cologne Intense
Tom Ford Soleil Blanc Eau de Parfum
Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum
Sisley Eau Du Soir Limited Edition Starnight
Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche
Chanel Coco Mademoiselle Intense
Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum
Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum
Valentino Voce Viva Intense Eau de Parfum
Chanel No 5 L’Eau

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close