10 znamk kopalk za ženske z oblinami

12. junij 2022

10 znamk kopalk za ženske z oblinami

12. junij 2022
Foto: Profimedia

Veliko znamk ima zelo okrnjeno plus-size ponudbo, sploh, ko gre za kopalke. Predstavljamo vam nekaj znamk, ki ponujajo kopalke za ženske z oblinami.

Vse rade kupimo obleke, ki se nam popolnoma prilegajo, brez da bi morale skozi desetine trgovin. Pri kopalkah pa je iskanje pravega artikla še težje, saj pogosto nimajo velikega obsega različnih velikosti. Zato je nakup plus-size kopalk za mnoge težak.

Predstavljamo vam nekaj znamk, ki so na pravi strani mode in svoja oblačila prilagajajo vsem telesom, da bo letos iskanje kopalk malce lažje.

1.Good American

Good american je članica družine Kardashian. Modna znamka v lasti Khloe Kardashian je znana po svoji široki paleti velikost, ki jih ponuja za vse svoje modele kavbojk. Znamka pa ima tudi svojo linijo kopalk. Med njihovimi modeli najdete vse velikosti od XXS pa do 5XL.

2. Saint Somebody

Saint Somebody so manjša, ne tako poznana avstralska modna znamka, a njihove velikosti segajo od M do 5XL.

3. Hilary MacMillan

Ta modna znamka iz Toronta je poleg široke palete velikosti kopalk znana tudi po blazer oblekah in usnjenih dežnih plaščih v različnih barvah!

4. Kai Collective

Kai Collective je londonska modna znamka, ki je lanskega leta ustvarila linijo kopalnih kostimov od velikosti XXS do 3XL, znani pa so po svojih kul dizajnih.

5. Tanya Taylor

Znamka Tanya Taylor je znana po svojih kosih s široko izbiro velikosti, ki jih navdihuje umetnost. Njihove kopalke so na voljo v velikostih od XS do 3XL z zabavnimi potiski, tako da vam zagotovo ne bo težko izbrati svojega najljubšega.

6. Cupshe

Cupshe kopalne sete najdete v velikosti od XS do 4XL, narejeni pa so za prav vsak tip telesa!

7. Nakimuli

Kot smo že omenili, imajo manjše modne znamke pogosto boljše in bolj vključujoče velikosti. Nakimuli je newyorška znamka, ki je po naročilu izdelala tudi posebne kose za Erykah Badu, Jill Scott in Jazmine Sullivan, kopalke iz njihove ponudbe pa so na voljo v čudovitih modelih in dizajnih.

8. Yandy

Ogledati si velja tudi ponudbo kopalk znamke Yandy, v svojih kolekcijah pa imajo tudi linijo spodnjega perila, ki ima prav tako velikosti do 3XL.

9. Toluca Swim

Znamka, ki je nastala leta 2020 izključno za lepše in udobne obleke za ženske z oblinami, ponuja velikosti od XS do 4XL.

10. Mango

Ena izmed priljubljenih high street znamk ima letos v ponudbi čudovito linijo kopalk, ki jih lahko kupite v velikostih od XXL do 4XL.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close