1000 moških odgovorilo, kakšno žensko spodnje perilo jim je všeč

29. marec 2019

1000 moških odgovorilo, kakšno žensko spodnje perilo jim je všeč

29. marec 2019

Čipkaste tangice ali babičine ‘hlače hlamudrače’ v slogu Bridget Jones? Razkrivamo, kaj moške na ženskah zares vznemirja in jim kri poganja na tisto mesto v telesu

Moški – tako predvidljivi in tako enostavni za upravljanje, kot rdeča tipka za jedrski napad. Vsaj, ko gre za seks in vse, povezano z njim. Všeč jim je žensko spodnje perilo, všeč so jim ženske… No, če se vrnemo k spodnjemu perilu, jih kajpak privlačijo številne variacije na temo, da se le pod tistim perilom skriva kaj zanimivega.

Toda, so to miniaturne spodnje hlačke za najstnice, športno perilo ali sproščene moške bokserice? Babičine hlače, kot jih je nosila Bridget Jones ali tangice? Kaj je moškim seksi in kaj jih odbija? Če vam je odgovora mar in se ukvarjate s tem, kaj je moškim všeč, vam ga razkrivamo tukaj in kot zanimivost povejmo, da tangice niso na prvem mestu!

Natanko 1000 moških je odgovorilo na to vprašanje. In ženske beremo odgovore, ker nas je radovedne naredila narava, seveda le do trenutka, ko nam je seksa še mar, kajti na neki točki nam k sreči postane vseeno, kakšno spodnje perilo nosimo in kaj si moški o njem mislijo.

Ni pa povsem točno splošno mišljenje, da manjše in ožje, kot je perilo, bolj je seksi. Moškim so najbolj všeč preproste in dekliške ‘panty’ hlačke. Takih moških je kar 40 odstotkov in zdi se, da jih ta oblika hlačk spominja na mladost, ali pa vsaj na njihovo mladostno ljubezen, kajti pojasnili so, da se ‘panty’ hlačke lepo podajo na obliko zadnjice. Se strinjamo, dokaz spodaj. Na srečo so tudi udobne in ne režejo v kožo.

https://www.instagram.com/p/BtVcWuLnDt_/?utm_source=ig_embed

Tangice so na drugem mestu, očitno drži teorija o preprostosti moških. Ti so na 3. mesto dali tako imenovane g-string hlačke, ki so mikro majcene in pošteno zarežejo v meso, sploh, če so naše obline bolj razkošne. Morda bi moralo teh 13 odstotkov moških tako spodnje perilo preizkusiti še na sebi in bi mnenje spremenili?

https://www.instagram.com/p/BuSB342h3zT/?utm_source=ig_embed

Klasične slip-hlačke so na 4. mestu. Tudi ženske jih imamo zelo rade, saj so nadvse udobne. Kaj pa babičine hlače, ki se jih spominjamo iz filma o Bridget Jones? Žal je samo 1 odstotek moških v spolnih željah naravnan v to smer. Ženske pravimo takim hlačam ‘menstrualne hlačke’ in se v ’tistih dneh’ v njih počutimo čudovito udobno, zato bodo vedno nekje v naši omari. 99 odstotkom moškim pa niso seksi.

https://www.instagram.com/p/Bs_RFwXhfTD/?utm_source=ig_embed

Kar se tiče nedrčkov, je na prvem mestu rdeči push-up nedrček, sledi mu rožnati, klasični beli balconette modrček si z longline modelom deli tretje oziroma četrto mesto. Na samem dnu pa so t.i. funkcionalni, športni nedrčki.

https://www.instagram.com/p/BfNuTp0FRjy/?utm_source=ig_embed

Če ste se po branju prispevka odločile, da se takoj odpravite v iskanje primernega spodnjega perila za moškega, ki ga želite očarati, pa vam moramo vseeno še položiti na srce naslednje: na koncu koncev je moškim vseeno za perilo, tako ali tako se ga skušajo čim prej znebiti z ženskega telesa, če niso ravno fetišisti.

D. S.

Foto: Instagram, Vice, The Breeze

Style. Več novic

New Report

Close