11 najbolj posrečenih ‘meme’-ov z letošnjega Met Gala

07. maj 2019

11 najbolj posrečenih ‘meme’-ov z letošnjega Met Gala

07. maj 2019

Zmagovalka letošnje rdeče modne preproge na Met Gala je po mnenju ustvarjalcev družbenih omrežij pevka Lady Gaga! Navdušila so jih tudi Celine Dion, Harry Styles in Katy Perry.

Kot se ponavadi zgodi po gala večerih na rdeči preprogi, nas je včeraj navsezgodaj pričakala gora fotografij in zabavnih memeov tudi na temo pravkar minulega modnega dogodka Met Gala. Nič presenetljivega glede na to, da je bila tam tudi pevka Lady Gaga.

Tema letošnjega modnega plesa je bila Camp: Notes on Fashion, posledično pa smo lahko na njem videli marsikaj, tudi nadvse kičaste obleke z bleščicami, našitimi biserčki, perjem in resicami.

Večina gostov je uspešno zadela zastavljeno tematiko večera, vsekakor pa so bile zvezdniške oprave navdih številnim tviterašem, ki so si dali duška s parodijo na videno – t.i. zabavnimi meme-i.

Najbolj se jim je očitno dopadla pevka Celine Dion, ki je v intervjuju na rdeči prerpogi dejala, da ni povsem razumela tematike plesa in da je bila prepričana, da bodo v muzeju – kampirali.

Šele potem, ko so ji organizatorji povedali, da sme nositi bleščice, si je dala duška. Tarča tviterašev je bil tudi Harry Styles, ki so ga primerjali z umetnino baročnega slikarja Jana Vermeerja van Delfta z naslovom ‘Dekle z bisernimi uhani’.

Meme je navdihnila tudi pop diva Katy Perry, ki je številne spomnila na lik Lumièrea iz Disneyjevega risanega filma ‘Lepotica in zver’. Vse, ki so bili tarča zabave na Twitterju ali Instagramu, pa si oglejte zgoraj.

D. S.

Foto: Twitter, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close