11 najbolj vročih ‘high street’ hlač za pomlad v bež barvi!

08. maj 2019

11 najbolj vročih ‘high street’ hlač za pomlad v bež barvi!

08. maj 2019

Bež barva je vselej videti prefinjeno in elegantno. Poskrbi namreč, da je vsaka modna kombinacija z njo videti odlično! Oblačilo, ki ga še posebej obožujemo v bež barvi, pa so hlače.

Pomlad je čas, ko se prav z veseljem poslovimo od temnih ‘zimskih’ barv in posežemo po nežnih barvnih odtenkih, ki so kot nalašč ustvarjeni za prijetne sončne dni.

Kaj nam je pri svetlih odtenkih še posebej všeč? To, da se dajo brez truda kombinirati z vsemi kosi oblačil, obutve ali z izbranimi modnimi dodatki in tako nam tudi brez modnega predznanja uspe hitro ustvariti odličen styling.

No, prav bež barva, ki jo včasih po krivem okrcamo kot dolgočasno (ampak ni!) je tista, ki ji vsakič uspe, da deluje prefinjeno, šik in elegantno. Pri kombiniranju oblačil/dodatkov v bež barvi je pomembno samo eno: da izberemo tisti odtenek bež ali kremne barve, ki se najboljše ujema z našo barvo kože in poltjo obraza.

Comma

Kot vemo, t.i. nevtralne barve, torej ‘nude’ ali kožni, bež, smetanasti in krem odtenki, obstajajo v paleti od zelo svetlih pa vse do nekoliko temnejših in pridušenih barvnih tonov. Izbira je torej bogata, zato se nam splača poiskati nianso, ki je dobesedno ‘pisana na našo kožo’.

Zara

Kos oblačila, ki ga imamo v bež barvi še posebej rade, so zanesljivo prav hlače, kakršnegakoli kroja že ali poljubne dolžine. Ponudba high street trgovin za pomlad 2019 je v tem smislu več kot samo zadovoljiva, kar pričujoče fotografije aktualnih kolekcij v tem članku odlično pokažejo.

Reserved
S.Oliver

Ker prihaja čas odkritih, golih gležnjev, bodo modno osveščene punce rade posegle po še vedno trendi kroju culottes hlač, ki so popolne za tople dni. Nič pa se ne bodo zmotile, če bodo namesto njih izbrale ravno krojene hlače v bež barvi.

Zara

Morda se za večerne in slovesne priložnosti svetlim hlačam raje izogibate? Nikar! Dolgočasne črnine in temnih odtenkov je na dogodkih že tako preveč. Bodite trendi in za posebne priložnosti brez kančka dvoma izberite hlače v bež barvi z visokim pasom ali pa t.i. ‘paperbag’ hlače, ki se dajo imenitno kombinirati z romantičnimi bluzami/srajcami ali s topi, izdelanimi iz čipke.

Kot rečeno, zgornja ponudba na fotografijah iz cenovno prijaznejših high street trgovin bi vas morala prepričati, da nehate nositi hlače temnih barv. Vsaj spomladi in poleti!

D. S.

Foto: Refinery29, Instagram, S.Oliver, Reserved, Zara, Comma, Stylist

Style. Več novic

New Report

Close