11 napak, storjenih iz ljubezni

09. junij 2021

11 napak, storjenih iz ljubezni

09. junij 2021

Kadar smo zaljubljeni, je svet lepši in zmoremo vse. Ljubezen nas zna motivirati za velika in dobra dejanja, toda včasih nas lahko pripelje v situacije, ko naredimo kaj, česar po tehtnem premisleku ali ko se ozremo nazaj, ne bi.

Na platformi Whisper so ljudje delili najhujše napake, ki so jih storili zaradi ljubezni. 

  1. Prekinitev prijateljstva

“Iskreno obžalujem, da sem prekinila stike s prijatelji, samo zato, da bi se ta negotovi idiot počutil bolje. Potem mi je lagal, uničil najino zvezo in zdaj sem ostala brez prijateljev. Velika lekcija za naprej,” je zapisala ena od uporabnic. 

  1. Stradanje
Profimedia

“Moja prehranjevalna motnja se je začela, ko mi je nekdanji fant rekel, da ima rad suhe ženske. Šla sem v ekstreme, samo zato, da bi ustrezala njegovemu tipu ženske. Zaradi prehranjevalne motnje imam zdaj aritmijo in verjetno ne bom mogla imeti otrok.”

  1. Odpoved lastnim sanjam

Uporabnica aplikacije je zapisala, da je zavrnila priložnost, da se odseli in živi v velikem mestu, kjer bi imela tudi službo. Tem sanjam se je odpovedala zaradi svojega bivšega fanta, ta pa jo je štiri mesece kasneje zapustil zaradi druge ženske. 

Profimedia
  1. Prenagljenost 

Druga uporabnica svojega partnerja sicer ljubi, toda ko se ozre v preteklost, se zaveda, da je prejšnjega partnerja zapustila zaradi tega novega in da je bilo vse skupaj prenagljeno.

  1. Odpoved družini

“Zaradi nekoga, ki je zdaj moj bivši, sem zapustila svojo družino. Dve leti sem živela šest ur stran. Največja napaka v mojem življenju,” je zapisala ena od uporabnic.

  1. Afera s poročenim

“Obžalujem, da sem postala njegova ljubica. To me povsem razžira. Tako zelo ga ljubim in si želim biti v njegovem življenju, toda nobena ženska si ne želi biti rezerva. Vem, kaj moram storiti.”

Profimedia
  1. Skupni nakup hiše

“Nikoli ne bi smela kupiti hiše skupaj s svojim fantom. Čutim, kako se moja zaljubljenost počasi ohlaja, toda zdaj ga bo težko zapustiti, ko pa sva oba lastnika hiše.”

  1. Izposoja denarja 

Eden od uporabnikov je zapisal, da je nekdanji punci posodil večjo količino denarja, saj je imela dolgove. Ona pa je denar vzela in ga zapustila, nikoli mu ni vrnila niti centa. 

  1. Življenje z alkoholikom

“Obžalujem, da sem sedem let ostala pri z alkoholikom in bila v resnici njegova skrbnica, ne pa njegova partnerka. V tem času sem izgubila del sebe, pa tudi veliko svojih prijateljev.”

Profimedia
  1. Partner je bil prioriteta

“Svojega fanta sem postavila pred svojo družino. Na koncu me je prevaral, nenehno je bil na drogah. Ko mi je zgorela hiša, mi ni stal ob strani. Družina mi je odpustila, toda to še vedno obžalujem in zaradi tega čutim veliko sramu.”

  1. Zanemarjanje lastnh potreb

“Zaradi težav nekdanjega partnerja sem zanemarila svoje duševno zdravje. Ko pride naslednji, bom zagotovo sebe postavila na prvo mesto in najprej poskrbela za svoje potrebe, potem pa šele za njegove. Da sem dobra partnerka, moram biti zdrava in stabilna.”

Prispevek je bil prvotno objavljen na miss7.

Style. Več novic

New Report

Close