11 novih barv šmink za vse modne kombinacije

12. februar 2019

11 novih barv šmink za vse modne kombinacije

12. februar 2019

S pomladjo se napovedujejo nove barve šmink, ki so že na vrhu lestvice priljubljenosti. Od nežnih ‘baby pink’ ali razkošno zmolklih odtenkov pa vse do skoraj neonsko roza barv!

Črtalo za ustnice je ličilo, ki ga imamo vedno pri roki. Naj gre za ‘it’ barvo znotraj posamezne beauty kolekcije naše priljubljene znamke make upa, ali za preverjene odtenke šmink, ki se jim je morda celo iztekel rok uporabe, a jih vseeno zvesto prenašamo po svojih torbicah, saj vedno nastopi trenutek, ko nam pridejo prav.

V le dveh ali treh potezah lahko šminka za ustnice povsem preobrazi naš videz. Med klasikami v svetu šmink nam najprej pridejo na misel razkošni rdeči odtenki ter ‘nude’ kožni odtenki barv. Toda v novi modni sezoni računajmo na nove barve šmink, ki so že na vrhu lestvice priljubljenosti.

https://www.instagram.com/p/BhM3IK8BZE7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

To so lahko romantični, nežni, pastelni, rožnati odtenki, ravno nekje na sredini med prej omenjeno dramatično rdečo in ‘neopazno’ kožno barvo. Od nežnih ‘baby pink’ ali razkošno zmolklih nians pa vse do skoraj neonsko roza šmink za drznejše posameznice.

https://www.instagram.com/p/BodVhM2gqyB/
Ste pripravljene na hojo po robu #walktheline ?
https://www.instagram.com/p/BeJX6fjH23i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control


Eno od teh ‘it’ črtal za ustnice je denimo Rouge Pur Couture The Slim, prva kolekcija rdečil za ustnice, ki jo je ustvaril Tom Pecheux, globalni kreativni direktor za ličenje pri znamki YSL Beauté, ki daje ustnicam nosljiv mat zaključek ter občutek druge kože in se ponaša z izvirno vitko embalažo ter kvadratno obliko.


Rouge Pur Couture The Slim Rosewood Oddity 16, tudi na uvodni fotografiji

In čprav med prikazanimi šminkami ne gre za ‘revolucionarne’ barve, bodo nove nianse učinkovito poudarile videz ter izbrana oblačila. Zakaj? Ker so nadvse ženstvene in se podajo k vsakemu ‘outfitu’, s tem razlogom pa jih predstavljamo tudi vam.


Tom Ford Beauty Shade and Illuminate Lips – Posession

Kot nalašč se zdijo za prve tople dni, ki bodo že kmalu tu. Ne glede na to, ali je njihova formula kremna, zračno prozorna in lahkotna z le pikico sijaja ali pa z mat zaključkom: zgoraj predstavljena črtala za ustnice nas že vabijo, da jih nanesemo na ustnice s prvimi sončnimi žarki.

D. S.

Foto: Instagram, Beauty&Gibberish, znamke šmink

Style. Več novic

New Report

Close