11 variacij spuščene fige, ki vas vselej polepša!

20. februar 2019

11 variacij spuščene fige, ki vas vselej polepša!

20. februar 2019

Ta pričeska zmaga, ker je mladostna in očarljiva! Odlično se obnese tako podnevi, kot ponoči, vsak ženski obraz bo z njo postal še bolj prikupen. In zlahka jo naredite kar same!

Na pravkar končanih tednih mode v mednarodnih prestolnicah smo lahko videli odlične oblikovalske trende ter predloge za jesen in zimo 2019, a vsekakor nam ni ušla še ena podrobnost: večina manekenk na pisti je nosila pričesko, stilirano v obliki nizko spete fige.

Dobro se še spomnimo lanskega 19. maja in poroke Meghan Markle ter princa Harryja, tudi na tem dogodku je nevestina spuščena figa na zatilju mladoporočenki in novi vojvodinji suseški dala dodaten čar; najbrž je res prav Meghanina ljubka figica na zatilju precej pripomogla, da smo si spet zaželele te frizure.

Nizko speta figa oziroma spuščena figa na zatilju je vrhunska izbira za vse priložnosti, od vsakodnevnih, do elegantnih. Nosite jo lahko v službo, na romantično večerjo, za zmenek v kinu, ‘dejt’ s prijateljicami ali sprehod po mestu (in deželi).

Meghan Markle zelo pogosto nosi nizko speto figo in je s to pričesko videti srčkana ‘za pojest’

Ta pričeska zmaga zato, ker je mladostna in očarljiva! Odlično se obnese tako podnevi, kot ob večernih priložnostih, vsak ženski obraz bo z njo še bolj prikupen. In kaj je dodaten velik plus te frizure? Zlahka jo naredite same, potrebujete le kolikor toliko spretne prste in elastiko! Narejena je tako rekoč mimogrede, v minuti ali dveh. Doma narejena je videti razmršena, nonšalantna in šik.

Za bolj elegantne verzije spuščene fige, zlasti bolj kompleksno pletene in okrašene, poprosite za pomoč prijateljico ali obiščite frizerja. Tudi same lahko celo bolj preprosto speto nizko figo spnete še s sponkami za lase ali okrasite s sedaj trendovskimi dodatki za lase.

Navdih za to seksi in ležerno, preprosto, a vselej učinkovito frizuro lahko najdete na zgornjih fotografijah.

D. S.

Foto: Buro247.hr, Instagram, Pinterest, MarthaStewartWeddings

Style. Več novic

New Report

Close