12 najbolj ženstvenih kosov iz čipke za pomlad

29. marec 2019

12 najbolj ženstvenih kosov iz čipke za pomlad

29. marec 2019

Čipke so prvi izbor za svečane priložnosti ali poroke, toda to pomlad bomo čipko videvali povsod, od poslovne garderobe do modnih dodatkov. Favorita še naprej ostajata čipkasta bluza in obleka

S prihodom pomladnih dni se zamenja tudi naša garderoba, izkobacamo se izpod več plasti težkih oblačil in se odločimo za lahkotnejše materiale. Višje temperature nam omogočajo, da pokažemo več kože, ki srečna zadiha.

Ne glede na modne smernice ostaja ena tkanina nepogrešljiva v pomladni garderobi in to so čipke. Uspeva jim, da nas vedno spravijo v igrivo razpoloženje, vdihnejo mladostno očarljivost v naš videz in poskrbijo za romantičen pridih ne glede na outfit, naj si gre za poslovni slog ali casual sproščeno oblačenje.

Čipke so ponavadi prvi izbor pri tkaninah oblačil za svečane priložnosti ali poroke, toda to pomlad bomo, vsaj tako se zdi, videli še več čipke kot ponavadi in to ne le na svečanih toaletah. Čipka bo krasila poslovno garderobo, našla je pot med modne dodatke in še naprej bo posebno mesto v naših omarah ter srcih zavzemala čipkasta obleka.

Zara
H&M
Zara

Tudi čipkaste bele bluze so odličen modni kos, ki omogoča številne kombinacije. Če razmišljate o t.i. modni ‘naložbi’, se vsekakor ozrite še k dražjim blagovnim znamkam, nakupa vam najverjetneje ne bo nikoli žal.

levo Ganni, desno Michael Kors
Stradivarius
Zara

Lahkotna, ženstvena in romantična oblačila v čipkasti tkanini bodo oživela s pomladjo in svoj vrhunec dosegla z vročimi poletnimi dnevi. Lahko jih bomo videvali ali si jih omislili v standardni beli barvi in lososovo rožnati, čipka je letos modna tudi v žareče rdeči barvi in kraljevsko modri. Tudi črna barva bo vedno ‘in’.

Comma
Stradivarius
Topshop

Za kateregakoli se boste že odločile, vsak modni kos iz čipke ali z njenim dodatkom bo privabil poglede in obogatil vaš videz, ki bo zato še za odtenek bolj ženstven, šik in poseben. Nekaj predlogov za pomlad 2019 najdete pri znamkah na zgornjih fotografijah.

D. S.

Foto: Zara, Topshop, H&M, Stradivarius, Comma, Ganni, Michael Kors, Popsugar

Style. Več novic

New Report

Close