12 najlepših slamnikov iz nove ‘high street’ ponudbe

06. junij 2019

12 najlepših slamnikov iz nove ‘high street’ ponudbe

06. junij 2019

Slamniki varujejo pred UV žarki in so šik poletni modni dodatek. Letos obožujemo slamnike, okrašene z diskretnimi ter zanimivimi detajli, ki zaokrožijo modno zgodbo in dajo svež stilski poudarek.

S prihodom toplih dni je prišel tudi čas, da si omislimo nove modne dodatke in jih prilagodimo novi sezoni ter trendi garderobi. Pred nami so šarmantni slamniki, ki so šik, obenem pa še varujejo glavo ter obraz pred sončnimi žarki.

Klobuki so zagotovo eden od modnih dodatkov, ki so v ženski garderobi že sicer nepogrešljivi must-have, le da poleti klobuke seveda zamenjajo zračni slamniki. Trenutna ponudba slamnikov v ‘high street’ trgovinah je res bogata, zato ni razloga, da si tudi same ne bi privoščile slamnika po ugodni ceni.

Slamniki, ki nas varujejo pred UV žarki, so prelep poletni modni dodatek in v okras vsaki glavi. Letos obožujemo slamnike, ki so okrašeni z diskretnimi ter zanimivimi detajli, saj popolno zaokrožijo modno zgodbo in našim kombinacijam oblačil dajo svež stilski poudarek.

Poleti slamnike sicer najpogosteje vidimo na plažah, a ni razloga, da jih ne bi vključile v vsakodnevne stylinge za sprehod po mestu. Zanesljivo ne boste zgrešile z naslednim outfitom: preprosto belo obleko kombinirajte z udobnimi sandali s paščki in s slamnikom.

Zara

Tako boste ustvarile prefinjen damski videz, ki bo privabil številne poglede. Ljubiteljice casual modnih kombinacij pa oblecite kratke hlače in navadno majico ter dodajte na glavo slamnik. To je udoben in praktičen izbor, ki mu ta poletni modni dodatek doda šik pridih.

Ker je aktualna ponudba pri trgovcih z modo res pestra, vas vabimo, da si ogledate naš izbor 12 slamnikov ‘high street’ znamk, ki se vam bodo takoj prikupili. Mimogrede, na uvodni fotografiji sta slamnika iz letošnje poletne kolekcije znamke Topshop.

D. S.

Foto: Instagram, Zara, H&M, Topshop, Uterque, Reserved

Style. Več novic

New Report

Close