13 popolnih bluz z volančki za poletne dni!

21. junij 2019

13 popolnih bluz z volančki za poletne dni!

21. junij 2019

K temu očarljivemu modelu, ki je kot ustvarjen za igirve tople dni, se ženske vedno znova rade vračamo. Letošnja ponudba bluz z volančki je na srečo še posebej bogata!

V modi obstajajo določene stvari, h katerim se vedno znova rade vračamo. Volani in volančki na (predvsem zgornjih) delih oblačil so denimo eden od detajlov, ki so nam vselej všeč, ne glede na to, da se smernice spreminjajo.

Rade jih imamo tudi na oblekah, krilih in hlačah, a zagotovo so prav bluze tisti kos oblačila, ki se mu volančki najlepše podajo. S tem očarljivim detajlom je vsaka kombinacija oblačil videti neustavljivo privlačna.

Zara

Aktualne kolekcije priljubljenih ‘high street’ znamk so za te dni postregle z odlično izbiro majic in topov ter bluz z volani. Na srečo so poseben poudarek dali prav bluzam z volančki, ki so tako zelo prikupne. Ta nevsiljiv in obenem enostaven model je zaradi volančkov vseeno vpadljiv, ko gre za modni videz.

Pri poletnih modelih tovrstnih bluz imamo najraje take v svetlih barvah, v beli in pastelni ali z dodatkom vzorcev, denimo pik. Svetle barve lepo poudarijo zagorelo polt, a prav tako bomo številne zelo rade nadele tudi bluze z volani v živih barvah.

Bluze z volani kombinirajmo s krili, tako midi kot mini dolžine. Prav tako se dobro podajo na hlače. Pri dnevnih kombinacijah oblačil izberimo zraven jeans, za zvečer pa spodaj oblecimo kaj bolj elegantnega. Tudi sprememba obutve lahko veliko pripomore k transformaciji iz dnevnega v večerni videz.

Prepričani smo, da si boste po ogledu zgornjih 13 modelov iz ponudbe nizkocenovnikov tudi same zaželele nositi bluzo z volančki. Katera vam je najbolj všeč?

D. S.

Foto: Instagram, Zara, Stradivarius, Reserved, H&M, Uterque, The Dress Sense blog

Style. Več novic

New Report

Close