15 majic z igrivimi napisi, ki polepšajo poletni ‘outfit’

02. maj 2019

15 majic z igrivimi napisi, ki polepšajo poletni ‘outfit’

02. maj 2019

Želite sodobnost, obogateno z enostavnostjo? Hlačam, kavbojkam ali krilu dodajte majico z napisom. Naša najljubša? “Rešite Zemljo. To je edini planet s čokolado!”

Klasična T-majica je eden od tistih kosov garderobe, ki nikoli ne gredo iz mode. Že nekaj časa so spet trendovske majice s cool napisi, ki so bile priljubljene že v 90. letih.

Bershka

Toda sedaj so napisi le še bolj zabavni, sporočila na majicah še bolj odštekana in v duhu sodobnega časa. Tako, kakor naš celoten videz ali ‘outfit’ svetu sporoča nekaj o nas, tako tudi majica z napisom naredi enako – morda še hitreje!

levo Zara, desno Sinsay

Se strinjate, da je to odličen način, kako svoje sporočilo, stališče, videnje sveta ali trenutna čustva prenesti drugim? Kreativna in domiselna sporočila prav vsakogar spravijo v dobro voljo ali mu dajo snov za razmišljanje.

Zara

Gre za modni kos, ki z lahkoto transformira vaš look in mu da ležeren, kul videz. Prve so ta novi način kombiniranja osvojile blogerke, modne urednice in ‘it dekleta’ oziroma fashioniste.

Reserved

Te so bile ravno zaradi svojih majic z zanimivimi napisi v ospredju tednov mode. Pri tem so uvedle novo pravilo: majice z napisi niso rezervirane samo za casual modne kombinacije.

Bershka

Za sproščene trenutke jih vsekakor dodajte mommy jeansu ali novi izvedenki boyfriend jeansa, morda oblecite tudi na skinny kavbojke. Super so videti tudi s krili, izdelanimi iz satena, ter na ‘paper bag’ hlače.

levo Sinsay, desno Zara

Sploh ni nujno, da zraven obujete športno obutev ali pa teniske. Te majice se namreč podajo k vsemu, tudi na elegantne salonarje. Dobre kavbojke, visoke pete in majica z močnim, značajskim sporočilo: vse, kar potrebujete.

Zara

Je še kakšen način lažji način, da osvojite modno medaljo to poletje? Mislimo, da ne! Od emotikonov in kratkih sporočil, morda povsem miniaturnih, do velikih in udarnih sloganov.

Reserved

Izbira je torej vaša! Mi še vedno navijamo za planet s čokolado, saj malo humorja v kombinaciji z okoljevarstvenimi prizadevanji vedno dobro izpade. Revolucija uma in srca se tako s pomočjo mode seli na ceste in v street style.

Sinsay

Vse te lepe novosti po ugodnih cenah si oglejte v zgornjih fotogalerijah, tudi ve boste našle svoj moto, svoj slogan, ki bo o vas svetu povedal vse. Celo to, ali ste še vedno zaljubljene ali pa odprte za kakšno ponudbo…

D. S.

Foto: Zara, Reserved, Sinsay, Bershka

Style. Več novic

New Report

Close