15 modelov čevljev, ki ne bodo nikoli šli iz mode!

11. februar 2019

15 modelov čevljev, ki ne bodo nikoli šli iz mode!

11. februar 2019

Za te čevlje lahko trdimo, da so se vpisali v slovar popolne modne klasike na področju obutve. Ne glede na smernice so in bodo vedno aktualni, kar pomeni, da je njihov nakup odlična naložba.

Seveda so tudi nam všeč masivni športni copati z raznimi okraski in dodatki ter v živih barvah, v katerih lahko zadnje čase videvamo vse mogoče zvezdnice ali njihove posnemovalke. Toda to je zdaj, vprašanje pa je, ali bodo ti modeli zdržali test časa.

Za naslednjih 15 modelov lahko mirne duše zatrdimo, da so se vpisali v slovar večne klasike na področju obutve. Ne glede na smernice so in bodo vedno aktualni, mnogi so doživeli že predelave in trendovske inačice, zato z nakupom enega od naslednjih ne boste nikoli odpeketale iz mode, nakup pa lahko ne glede na ceno opravičite kot naložbo v svoj stil.

# L.K. Bennett Court Shoes

Dovolj je vedeti, da jih obožuje Kate Middleton. Podajo se k oblekam, džinsu, poslovnim hlačam, mini in maksi ter midi krilom, h kratkim hlačam… k vsemu.

# Keds Kickstart

Otroško razigrani in primerni za vse starosti, predvsem pa izjemno udobni.

# Gucci Princetown

Tu ni kaj dodati, ime govori zase. V svoji kolekciji jih imajo vse dame z izbrušenim modnim okusom!

# Christian Louboutin ‘So Kate’

Prva izbira vseh resničnih zvezdnic in njihovih stilistov.

# Saint Laurent Tribute

Trendi pridejo in gredo, slavne ženske z okusom, denimo Sofia Vergara, pa temu modelu sandalov z visokimi petami ostajajo zveste.

# UGG Classic Short II

Najbrž najbolj udobna in topla obutev, ki jo bodo kdaj občutila vaša stopala.

# Manolo Blahnik Hangisi Satin Pump

Kulten status so dobili s serijo Seks v mestu in glavno junakinjo Carrie Bradshaw.

# Dr. Marten’s 1460

Najprej so jih nosili punkerji, zdaj jih Khloe Kardashian in sploh – vsi.

# Roger Vivier Trompette

Klasika iz 50. let, ki ostaja enako sveža še danes, na voljo v številnih kombinacijah materialov, a vedno enake oblike in z enako ikonsko zaponko.

# Stuart Weitzman The Nudist

Minimalna količina usnja in trakov za maksimalen učinek.

# Nike Air Force 1

Bella Hadid je že naokoli z novim Tiscijevim parčkom modela Nike Air Force 1

Športna klasika za zbiratelje od leta 1982, v najnovejši izvedbi jih je podpisal tudi Riccardo Tisci (glavni oblikovalec pri znamki Givenchy).

# Hunter Original High Gloss Boot

Od vojvodinj do običajnih žensk, od Velike Britanije do Filipinov in Grenlandije, Hunter škornji so nepogrešljivi, celo na domači grudi. Podajo se tudi k Chanel torbici…

# Jimmy Choo Lance

Ta klasični parček je nesporni večkratni zmagovalec številnih gala dogodkov.

# Converse Chuck Taylor

Nepogrešljive ‘teniske’ v vsaki omari za čevlje, vidimo jih lahko v vsakdanjih street style izvedbah in še na rdečo preprogo so si utrle pot.

# Castaner Carina

Najbolj popularne espadrile, ki si jih lahko za dobrega stotaka privošči vsaka od nas, med zvestimi oboževalkami tega modela sta Pippa Middleton in Emily Ratajkowski.

D. S.

Foto: Meagansmoda, Nordstrom, Getty Images, Lyst, SneakerStudio, Product Placement blog, InStyle, UGG, Pinterest, Canvas Malibu, LoveZahra, AllSole

Style. Več novic

New Report

Close