15 očarljivih poletnih oblačil s pentljo, ki se jim ne da upreti

12. junij 2019

15 očarljivih poletnih oblačil s pentljo, ki se jim ne da upreti

12. junij 2019

Znamka Sézane je za to poletje ponudila trendi oblačila s pentljo. Od šarmantnih oblek, ki razkrivajo gol hrbet, do poletnih topov, pri katerih se v okrasni detajl zavežejo naramnice

S prihodom toplejših, že kar vročih dni, smo si zaželele tudi lahkotnejših oblačil. Nova sezona je v našo garderobo prinesla nove ‘it’ modne kose iz zračnih tkanin, primernih za poletne dni.

Z njimi bomo osvežile modno klasiko, ki jo že imamo, ter popestrile osnovne kose oblačil, ki jih nosimo vsak dan za v službo ali po opravkih. Lahkotni materiali pomenijo, da bomo nosile tope, bluze ali obleke, ki razkrivajo pogled na gola ramena ali gol hrbet.

Gre za stilsko učinkovite kose oblačil, ki so preprosti za kombiniranje, zato jih boste nedvomno vzljubile. Najbolj šik in ljubki modeli pa so tisti s pentljo. Pentlja je popoln detajl, ki polepša vsako oblačilo. Najlepše kose, okrašene seveda s pentljami, je v novi poletni kolekciji predstavila francoska modna znamka Sézane.

Ta high street znamka je že nekaj časa favorit v garderobnih omarah vseh modnih poznavalk ter ljubiteljic dobrega sloga oblačenja. Sézane jim vsako sezono ponudi izdatno merico francoskega ležernega šika, ki odjemalke osvoji na prvi pogled.

V novi kolekciji za poletje 2019 so ponudili veliko trendi oblačil, okrašenih s pentljo. Od šarmantnih oblek, ki razkrivajo gol hrbet in na njem seveda pentljo, do poletnih topov, pri katerih se v ta okrasni detajl zavezujejo naramnice.

Poletni top s pentljo bo videti odlično v kombinaciji s kavbojkami, lanenimi hlačami in midi ter mini krili. K romantični obleki, okrašeni s pentljo, pa boste potrebovale samo udobne poletne sandale in zanimivo torbo ter nekaj ključnih modnih dodatkov, s katerimi boste poletnemu videzu dale svoj osebni poudarek.

D. S.

Foto: Sézane

Style. Več novic

New Report

Close