15 top pomladnih videzov s črnim ‘skinny’ jeansom

10. april 2019

15 top pomladnih videzov s črnim ‘skinny’ jeansom

10. april 2019

Ljubiteljice ozkega ali ‘skinny’ jeansa, pozor: to pomlad bodo v trendu črne ozke kavbojke in pred vami so najboljši stilski predlogi za kombiniranje!

Če ste si že pred začetkom pomladi kupile par črnih ozkih kavbojk, t.i. ‘skinny jeans’, potem vam lahko le čestitamo, saj ste očitno pravilno uganile, da bo letos v trendu!

Ne glede na govorice iz lanskega leta, da se skinny jeans poslavlja, da ni več ‘in’, da je njegova doba ‘minila’, itd., smo ljubiteljice ozkih kavbojk prepričane, da ga bomo ne glede na mnenja modnih strokovnjakov še naprej rade nosile.

Naše predvidevanje, da niso vse napovedi suho zlato in da se splača kvečjemu dokupiti par ‘skinny’ kavbojk, ne pa stare pometati stran, se je uresničilo. V črni barvi je skinny kavbojke že v začetku leta ponudila tudi cenovno ugodna znamka Esmara by Heidi Klum za manj kot 14 evrov.

Zakaj so črne ozke kavbojke nepogrešljive? Ker se prelepo podajo na vse modne kombinacije ali outfite. Najsi izberete model z visokim pasom, odrezane kavbojke, katerih hlačnice se končajo nad gležnji, v sprani črni barvi, take z modnimi raztrganinami ali v elegantni verziji, vedno in vselej bodo na najboljši način dopolnile vaš vsakdanji videz.

Povrhu tega se črna barva še boljše kombinira na vse druge kose oblačil, kot denimo običajne modre kavbojke. Črn skinny jeans lepo pristaja k vsaki vrsti obutve, od mokasink in škorenjcev do balerink ter sandal in polodprte obutve ali salonarjev.

Ko gre za zgornji del outfita, tudi same najbrž že veste, da črn skinny jeans najlepše dopolnijo topi, bluzice, dolčevite oz. tanki puliji, puloverji vseh vrst, pletenine, srajce in celo povsem navadne majice.

Modne izbire je toliko, da bodo črne skinny kavbojke postale naš najljubši kos v garderobi za pomlad-poletje 2019! Za piko na i lahko celoten outfit zaokrožite z dobro krojenim suknjičem, usnjeno jakno ali trenč (balonarskim) plaščem. Ob paru črnega skinny jeansa česa drugega sploh ne potrebujete.

D. S.

Foto: Instagram, Pinterest

Style. Več novic

New Report

Close