16-letna hči Cindy Crawford je nova muza modnih oblikovalcev!

06. oktober 2017

Kaia Gerber je suvereno hodila po modnih pistah na zaključnih večerih svetovnih tednov mode, tako kot včasih njena mati.

Kdor ima lepoto v genih, jo pač ima in tako to je, ko sta tvoja mama nekdanja supermanekenka Cindy Crawford, oče pa nič manj lep poslovnež Randy Gerber. 16-letna hčerka teh dveh slavnih osebnosti je Kaia Gerber, ki ni neznanka v svetu modelinga, saj je že nekaj časa na sceni, toda zadnje tedne je postalo jasno, da je prav ona nova muza znanih modnih oblikovalcev.

Na zaključnem večeru pariškega tedna mode je tako zasenčila vse druge manekenke na modnih revijah znamk Louis Vuitton in Miu Miu. S komaj 14 leti je lepa Kaia že podpisala pogodbo z IMG Models, eno od treh vodilnih modnih agencij na svetu.

Na prvo pojavljanje na tednih mode oziroma na Fashion Weeku pa je vseeno morala po pravilih počakati, da je dopolnila 16 let. Tako je hči slovite Cindy dobila prav zadnje tedne svojo veliko priložnost. V New Yorku je zablestela na modni reviji Calvina Kleina, nato je nastopila na pisti za Alexandra Wanga, za katerega je odprla revijo, na istem tednu mode pa je nosila kreacije na zaključku modne revije znamke Marc Jacobs.

Kaia na newyorškem tednu mode

V Londonu se je ekskluzivno sprehodila za Burberry revijo, poseben trenutek zanjo in za vse prisotne pa je bil na modni reviji Versace, kjer je pisto delila s svojo mamo in to v družbi nekdanjih supermanekenk Naomi Campbell, Carle Bruni, Claudie Schiffer in Helene Christensen – v spomin na Giannija Versaceja, oblikovalca, ki je postavil standarde za prvo generacijo supermanekenk.

Kaia na reviji Versace

Zelo prepričljiva je bila Kaia Gerber tudi na revijah Fendi in Moschino na milanskem tednu mode, kjer je hodila tako nonšalantno in samozavestno, kot da to počne že desetletja. Tudi Paris Fashion Week ni minil brez Kaie, ki smo jo lahko videli na reviji Saint Laurent pod Eifflovim stolpom. Baje se mlade in lepe Kaie kot konkurence boji celo Kendall Jenner, toda to so samo nepreverjene govorice.

Kaia na modni reviji Chanel

Tudi, če je kdo podvomil v mlado Kaio, češ da ji uspeva samo zato, ker je hči svoje slavne matere, je revija modne hiše Chanel dokazala, da je Kaia tam z razlogom. Bila je namreč prava zvezda te francoske hiše visoke mode na reviji, ki je potekala v Grand Palaisu. O mladenki bomo tako gotovo še veliko slišali in brali, pred njo je lepa prihodnost.

 

Foto: Celebzz, YouTube, Pinterest, Evening Standard, Coveteur, Vogue

New Report

Close