18 modelov kopalk, ki jih bomo z užitkom nosile poleti!

24. april 2019

18 modelov kopalk, ki jih bomo z užitkom nosile poleti!

24. april 2019

Da potiski v modni industriji zavzemajo zares pomembno mesto, dokazuje veliko število smernic, ki so zasnovane prav na njih. Vzorec ‘gingham’ je letos denimo zavladal kopalkam!

Ko gre za kopalke, v bogati ponudbi vsekakor najraje izberemo take, ki laskajo naši postavi, jo poudarijo ter polepšajo in skrijejo kakšno malenkost, obenem pa poudarijo našo lepo porjavelo polt s svojo barvo.

A ni vse v barvi, to nam dokazuje tudi nova modna smernica za pomlad-poletje 2019, ki je v kopalno modo vpeljala sicer že znani ‘gingham’ vzorec. Gre za karo vzorec oziroma kariran potisk.

Sploh ne gre za nekaj, česar še ne bi videli, a ta ljubki vzorec je očitno prevzel oblikovalce kopalne mode pri številnih znamkah, zato lahko upravičeno trdimo, da se je vrnil v sam vrh smernic in da bomo ‘gingham’ vzorec to poletje na plažah lahko pogosto videvali.

Vsestranskost tega vzorca in raznolikost barv, ki so na razpolago, bosta polepšala vsak styling za sprehajanje ali poležavanje ob bazenu oziroma na plaži ob morju, morda tudi jezeru. Kot zanimiv ‘modni dodatek’ ali popestritev lahko nosite kopalke z gingham vzorcem tudi pod prozorno majico ali pa zraven oblečete samo kratke jeans hlače, ko boste šle s plaže v restavracijo.

Da je gingham vzorec, ki datira v 17. oziroma 18. stoletje, res priljubljen letos in to predvsem v kopalni modi, izpričujejo zgornji modeli, kar 18 jih je. Kateregakoli boste izbrale za letošnji obisk plaž in bazenov, v vsakem boste ultra modne!

D. S.

Foto: Harper’s Bazaar, Fashionista.com

Style. Več novic

New Report

Close