20 najboljših videzov Meghan Markle v lanskem letu!

“Učinek Meghan Markle” zares obstaja in se ga da ekonomsko izmeriti! Najsi obleče plašč v barvi kamelje dlake ali nonšalantno vrže suknjič čez ramo, vsi želimo posnemati njen modni slog.

Lahko se strinjamo, da je bilo minulo leto zares srečno in pomembno leto za Meghan Markle – 2018 je bilo dobesedno njeno leto! Kar 47 milijonov ljudi si je ogledalo poroko med novopečeno vojvodinjo suseško in njenim izbrancem, princem Harryjem.

S poroko je torej dobila plemiški naziv in se začela kot nova članica britanskega kraljevega dvora ukvarjati z dobrodelnostjo, pisati knjigo o kuhanju za lokalno prebivalstvo in prepričljivo ter suvereno nastopati pred publiko z ganljivimi govori o ženski enakopravnosti ter notranji moči.

Nepozaben dan: 19. maj 2018

Kamorkoli gre, povsod ji sledijo pogledi. Ljubka je in simpatična, vedno nasmejana, a to ni vse, zaradi česar smo skoraj nekritično vzljubili to nekdanjo hollywoodsko igralko v vlogi članice britanskega dvora. Izžareva nek poseben optimizem, mirnost in karizmo, ki je še zdaleč nimajo vsi znani ter slavni.

Ljudje so radovedni, kako živi, sploh sedaj, ko s princem Harryjem pričakujeta prvega otroka. To pa ni vse, kar smo videli v lanskem letu v zvezi z Meghan: s posebno lahkotnostjo je nosila tako kreacije modnih hiš Givenchy in Stella McCartney, kot bolj cenovno dostopne znamke, med katerimi so Zara, J.Crew in Club Monaco.

Karkoli je nadela nase, je v modnem svetu takoj osvojilo popolno pozornost. Nosila je elegantne in dekliške obleke, površnike, jakne, plašče, zanimive modne dodatke in najbrž je prav Meghan v modo ponovno vpeljala širok, vodoraven ramenski izrez (t.i. ‘bateau’ izrez), ki razkriva vrat in dobršen del ramen.

Mlada vojvodinja je povzročila množično histerijo z vsakim od svojih lanskih videzov: po trditvah nakupovalne strani eBay je prodaja trenč plaščev oktobra lani poskočila za 44 odstotkov že dan zatem, ko je Meghan nosila dva trenč plašča različnih znamk (konkretno: Martin Grant in Karen Walker) na svoji kraljevski turneji po Avstraliji.

Stvari so torej dokazljive: Meghan dobesedno blagodejno vpliva na potrošnjo kupcev, pa naj bodo britanske ali kakšne druge narodnosti. Črni škornji znamke J.Crew, ki jih je nosila na enem od obiskov, so bili malodane razgrabljeni, ali, povedano v številkah: J. Crew je zaradi vojvodinje prodal 70 odstotkov več svoje obutve, kot ponavadi.

“Učinek Meghan Markle” torej zares obstaja in se ga da tudi ekonomsko izmeriti! Najsi obleče udoben plašč v barvi kamelje dlake ali nonšalantno nosi suknjič, ogrnjen samo čez eno ramo, vsi jo opazujemo, občudujemo in želimo posnemati njen super modni slog.

Noseča, nasmejana in tako zelo šik!

Pred vami so tako Meghanine stilske podobe, ki so se modnim kritikom in javnosti lani najbolj vtisnile v spomin!

D. S.

Foto: Glamour, Popsugar, Instagram, Celebuzz, Getty Images, Daily Mail

New Report

Close