21-letna vplivnica živi v hiši za 4,3 milijone evrov

04. oktober 2022

21-letna vplivnica živi v hiši za 4,3 milijone evrov

04. oktober 2022
Foto: Profimedia

Čeprav je s svojo YouTube kariero začela šele pred petimi leti, je hitro postala ena najbolj znanih vplivnic, ki s svojim stilom navdušuje tako vrstnike kot tudi tiste malo bolj starejše. 

21-letna Emma Chamberlain je znana po svojih YouTube videih, mlajši ljubitelji kave pa jo gotovo poznajo tudi po številnih kavnih receptih ter svoji znamki kave. 

Lani poleti si je Chamberlain kupila hišo v hribih Beverly Hillsa, zgrajeno v petdesetih letih prejšnjega stoletja. Da bi hiši dala svojo osebno noto in jo preoblekla v svoj stil, je najela notranji oblikovalki Ashley Drost in Marie Trohman, ki sta hišo napolnili s pohištvom, ki predstavlja Chamberlain in mešanico stvari, ki jih obožuje iz določenega časovnega obdobja, predvsem iz sedemdesetih let.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Chamberlain je pred dnevi končno odprla svoja vrata in v hišo povabila fotografe revije Architectural Digest, ki so javnosti pokazali slike in videe čudovito prenovljene hiše, ki je že navdušila njene oboževalce, pa tudi tiste, ki za Chamberlain še slišali niso. 

Najbolj navdušuje kuhinja

Chamberlain si je v hiši zaželela predvsem energijo in opremo v stilu sedemdesetih let, zato so prostori polni unikatnih kosov, kot je 31 tisoč ameriških dolarjev vreden lestenec nad jedilno mizo. Hiša pa ima dve dnevni sobi, štiri spalnice, glavna spalnica ima tudi kamin ter vgrajen prostor, namenjen oblekam in mizici za ličenje ter en-suite kopalnico. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Video Architectural Digesta, ki je na YouTubu objavil video s Chamberlain, ima že skoraj pet milijonov ogledov, slike njene kuhinje pa so navdušile uporabnike vseh družbenih omrežij. Kuhinja je v večbarvnem marmorju, kuhinjske omarice pa so v barvi mentolno zelene. 

Foto: Instagram

Sedežna garnitura, zelenje, bazen in posebna kopalnica ob bazenu izven hiše se ujemajo z njeno notranjostjo. “Delam od doma, zato sem želela, da vse izgleda spokojno,” pravi mlada milijonarka. 

Foto: Instagram

Izgleda kot nekaj iz naših Pinterest moodboardov

Na račun vplivnice in njenega novega doma padajo same pohvale, v zadnjih letih pa je iz YouTuberke, ki v mamini kuhinji pripravlja ledeno kavo prišla do večmilijonske hiše, ki izgleda kot nekaj, kar običajni ljudje damo na svoj Pinterest moodboard. “Končno nekdo, ki nima samo denarja, temveč tudi dober okus,” se glasi eden izmed komentarjev pod videom. 

Foto: Instagram

Čeprav so predvsem mladi, ki Chamberlain spremljajo že od njenih začetkov, nad hišo navdušeni, pa je oprema dobila tudi nekaj kritik. ​​Niloufar Haidari je tako za Guardian zapisala, da je takšna Pinterest oziroma Instagram estetika neosebna, prostori pa vsebujejo številne elemente, ki so namenjeni zgolj temu, da lepo izgledajo.

Čeprav meni, da so nekateri prostori naravnost neverjetni, tudi zaradi čudovite naravne svetlobe, pa obenem meni, da je hiša zelo neosebna – stvar, ki še najbolj prikazuje pravo starost Chamberlain, je miza za pivsko igrico beer pong. 

Style. Več novic

New Report

Close