25 najlepših ‘bucket’ torb v obliki vedra za pomlad 2019

12. april 2019

25 najlepših ‘bucket’ torb v obliki vedra za pomlad 2019

12. april 2019

Lepota ‘bucket’ torb je v njihovi enostavnosti in minimalizmu, kar jih naredi za popolno dnevno torbo. Od klasičnih mehkih ‘bucket’ modelov izpred let, do novih, ki so čvrste in strukturirane oblike

Torba je res več kot le modni dodatek, saj gre za nujen predmet, brez katerega ne moremo. Vsaj ženske ne. Očitno moramo še vedno naokoli prenašati več predmetov, kot moški, ki ponavadi potrebujejo le denarnico ali bančne kartice in telefon – me pa ne moremo tako neelegantno trpati v žepe vsega tega, obenem vsak dan okoli prenašamo še make up, rezervne nogavice, deodorant, stekleničko parfuma, osvežilne robčke, glavnik…

Svojo praktično stran oz. funkcionalnost torba nadgradi še z videzom ter različnimi barvami, zato sčasoma postane veliko več kot nekaj, kar je uporabno. Spremeni se v predmet poželenja, v trend in morda celo v statusni simbol. Če bi morali pozornost usmeriti na en sam model torbe, je to zagotovo torba v obliki narobe obrnjenega vedra, t.i. ‘bucket’ model.

@lucywillimas02

Za začetek ‘bucket bag’ trenda je menda zaslužna znamka Mansur Gavriel, njene torbe preprostih oblik in polne šarmantnosti so v pastelnih in nevtralnih barvah takoj osvojile modno sceno.

Po Mansurju Gavrielu sta fashioniste s torbami v obliki vedra oz. z bucket modelom osvojili še modni znamki Simon Miller in Staud, ki sta ponudili še nekaj novih in zanimivih inačic. Ni dolgo trajalo in že so smernico skopirali nizkocenovniki.

Lepota bucket torb je v njihovi enostavnosti in čistosti linij oz. v minimalizmu, kar jih naredi za popolno dnevno torbo. Od klasičnih mehkih ‘bucket’ modelov, ki so se na sceni pojavili pred nekaj leti, ter v trenutku postali najbolj zaželen modni dodatek, do novih, čvrsto strukturiranih bucket torb, ki združujejo minimalizem in strogo, asketsko geometrijo.

Alaia

Poleg znanih modnih imen, ki so proslavile bucket torbo kot ‘it modni kos’, so svoje verzije odjemalkam ponudile tudi cenejše high street znamke.

Zara

Po želji si lahko tako privoščite prestiž ali pa se obrnete k cenejšim znamkam. Torbe tega modela bodo tudi zaradi cenovne dostopnosti to pomlad še bolj priljubljene, kot kadarkoli doslej.

Od ‘high enda’ do ‘high streeta’, pred vami so najlepši in po mnenju modnih poznavalcev najbolj trendi modeli za to pomlad. Več kot 25 smo jih našli za vas, da boste lahko izbirale. Brez torbice tega modela namreč preprosto ne bo šlo!

D. S.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Sezane, Zara in druge znamke

Style. Več novic

New Report

Close