28 najlepših ‘it’ oblek s hrbtnim z izrezom za pomlad

16. april 2019

28 najlepših ‘it’ oblek s hrbtnim z izrezom za pomlad

16. april 2019

Obleke z opaznim hrbtnim izrezom so ‘must-have’ za to pomlad in najbolj iskan kos oblačila v zadnjih tednih. Predstavljamo vam najlepši dizajnerski in cenejši izbor na tem področju

Aktualna ponudba v trgovinah z oblačili je dobro založena z novim ‘it kosom’ sezone pomlad-poletje 2019. Gre seveda za obleke z odprtim izrezom na hrbtu, ki jih že nosijo vse fashioniste. Čeprav v resnici sploh nikoli niso šle iz mode, so letos spet vroč trend.

Zato so obleko tega kroja predstavila številna zveneča modna imena in tudi nizkocenovniki. Na teh oblekah z izrezom na hrbtu je pač nekaj čarobnega, čemur se težko upremo. So udobne, šik in brezčasne.

oglasna kampanja blagovne znamke Reserved

Obenem so tovrstne trendi obleke na splošno kar preprosto krojene in brez posebnih detajlov, saj hrbtni izrez le na ta način pritegne še posebno pozornost.

Za večerne priložnosti so primerne elegantne, praviloma tudi dražje obleke, cenejše dnevne variacije, izdelane pretežno iz bombaža in z modnim hrbtnim izrezom, pa najdete v Zari in pri znamki Reserved.

Izbirajte med oblekami z izrezom na hrbtu s tankimi naramnicami, s kratkimi ali dolgimi rokavi in vseh dolžin. Izrez je lahko diskreten, subtilen, ali drznejši in opaznejši.

Splošno pravilo je, da bolj kot je hrbtni izrez velik in odprt, daljša naj bo obleka, medtem ko naj bo mini obleka raje okrašena z višjim ovratnikom, daljšimi rokavi in z le majhnim, spogledljivim izrezom, tako žensko obleko je denimo oblikoval Peter Dundas.

V naši zgornji galeriji slik vam ponujamo v ogled 28 božansko lepih oblek. Z nakupom katerekoli od njih ne boste zgrešile; v njej se boste počutile udobno ter zapeljivo od jutra do večera.

D. S.

Foto: Instagram, naštete blagovne znamke, Seek the Unique

Style. Več novic

New Report

Close