3 jutranji beauty triki, ki zagotavljajo popoln videz in svežino, dokler ne pade noč

17. september 2019

3 jutranji beauty triki, ki zagotavljajo popoln videz in svežino, dokler ne pade noč

17. september 2019

Zares je težko, da smo vedno dobro razpoloženi, sploh kadar zjutraj zaslišimo budilko.

Zares je težko, da smo vedno dobro razpoloženi, sploh kadar zjutraj zaslišimo budilko. Če ste ena izmed tistih žensk, ki nimajo zjutraj časa za celoten make-up ali lepotne rituale, vam prinašamo tri preproste trike za uspešen začetek dneva.

Obstaja kar nekaj beauty trikov, ki zagotavljajo negovan videz, ne zahtevajo pa veliko časa. Ne glede na to, koliko novosti predstavlja lepotna industrija, obstajajo triki, s pomočjo katerih boste preprosto zablesteli. V nadaljevanju preverite, kateri triki so to.

Uporabljajte highlighter

Ta izdelek ni namenjen samo za obraz. Lahko ga nanesete tudi na vrat, zaradi tega naj bo vedno prisoten v vaši kozmetični torbici. Highlighter nanesite neposredno na ključno kost, saj boste tako še dodatno poudarili zapeljiv videz in tako oddajali samozavest.

https://www.instagram.com/p/B1wjgZBAppM/

Nanesite nude lak za nohte

Zasedeni s poslovnimi in zasebnimi obveznostmi, pogosta zmanjka časa za manikuro in pravilno nego nohtov. Zjutraj nanesite brezbarven ali nude lak in uživajte v lepih in negovanih nohtih. Ta trik ne zahteva veliko časa, naredil pa bo veliko razliko!

https://www.instagram.com/p/B2cEkcFnBiV/

Balzam za ustnice uporabite na več načinov

Priljubljeni balzam za ustnice imejte vedno nekje pri roki, saj vam lahko služi za ogromno stvari, za katere niste niti pomislili. Uporabite ga lahko za krotenje neposlušnih tako imenovanih sladkih las, lahko ga uporabite za sijoč videz na vekah ali pa navlažite kožo okoli nohtov in prihranili ste že do tri beauty izdelke.

Če uporabljate balzam v nežnih odtenkih, ga lahko nanesete tudi na ličnice.

https://www.instagram.com/p/B2bPdk1CDTo/

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close