3 ključni jesenski trendi, ki jih bomo nosili to sezono!

27. avgust 2020

3 ključni jesenski trendi, ki jih bomo nosili to sezono!

27. avgust 2020

Kaj nam prinaša jesenski čas?

Kljub temu, da poletje še vedno traja, je jesen tik pred vrati. Zato smo pokukali v trenutno ponudbo naših priljubljenih high street in high end znamk, ki so že predstavile jesenske kolekcije.

Po razigranem in barvitem poletju jesen prinaša nekoliko bolj umirjene in umirjene barve ter kroje, zato bodo vsi, ki obožujejo klasiko, prišli na svoj račun. To pa ne pomeni, da bodo barve in vzorci pozabljeni.

Da bi imeli vse na »enem mestu«, smo izluščili tri vodilne jesenske trende, v katerih bo vsaka našla košček sebe ter hkrati pokazala svojo kreativnost in individualnost.

Bela barva

Lahko se strinjamo, da bela barva, ki nikoli ne gre iz mode, vedno znova osvaja s svojim brezčasnim videzom. To jesen bomo nosili bele bluze, obleke, pa tudi hlače, ki jih bomo kombinirali s ključnimi dodatki v obliki torb, čevljev in nakita.

Prav tako so se beli kosi pokazali kot odlični za sproščene (casual) priložnosti, kot tudi za večerne. Tega jesenskega trenda se resnično lahko zelo veselimo.

Oversized plašči

Jesenski čas je odličen za eksperimentiranje z oversized plašči, ki prinašajo čisto posebno modno zgodbo in dopolnjujejo kombinacije na pravi način. Čeprav je poudarek na toplih zemeljskih in umirjenih tonih, se ob nakupu novega plašča lahko poigrate z markantnimi barvami, ki vam bodo dvignile razpoloženje.

V uredništvu letošnjo jesen obožujemo rumene, modre, rdeče ali vijoličaste plašče, prav tako pa ne izključujemo niti zanimivih vzorcev.

Gležnjarji

Gležnjarji so že nekaj sezon modni dodatek, ki se mu ne moremo upreti. Funkcionalni in praktični, gležnjarji ustrezajo čisto vsakem slogu, in ker obstaja veliko število modelov, enako dobro delujejo v vseh priložnostih – tako poslovnih, kot sproščenih.

To sezono bodo v ospredju taki imenovani biker modeli, pa tudi tisti z block peto, ki so odlična izbira za dnevne kombinacije, pri katerih želite poudariti ženstvenost in udobje.

foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close