3 kozmetični izdelki, za katere ni vredno zapravljati denarja

08. oktober 2019

3 kozmetični izdelki, za katere ni vredno zapravljati denarja

08. oktober 2019

Kozmetična industrija zna odlično premamiti kupce z novimi izdelki. In medtem, ko nekateri izmed njih prinašajo inovativne rešitve vsakodnevnih lepotnih težav ter naredijo vidno razliko, so drugi popolnoma neuporabni.

Žal je te skoraj nemogoče prepoznati, preden jih preizkusite, znano pa je, da so spodnji trije izdelki namenjeni samo temu, da brez učinka zapravljate svoj denar.

Anticelulitne kreme

Čudovito bi bilo, če bi lahko ena krema preprosto izbrisala ves celulit iz telesa, a žal to še vedno ni mogoče. Izdelki, ki to obljubljajo, na splošno kožo samo navlažijo, v boju proti pomarančni koži pa pomaga le pravilna prehrana in telovadba.

Voda v razpršilu

Ne zapravljajte denarja za nekaj, kar lahko naredite sami – brezplačno. Voda v razpršilu je enaka tisti iz pipe in zagotovo boste doma našli kakšno prazno stekleničko z razpršilom. Učinek bo enak, pravzaprav ga ne bo, saj je edino, kar ta izdelek ponuja, kratkotrajna osvežitev.

Losjoni za določene dele telesa

Ne potrebujete nobenih posebnih losjonov za stopala, pete, komolce … Večinoma gre za enak izdelek, pakiran v različne embalaže. Navadni losjon za telo bo prav tako dobro navlažil stopala kot tisti za celo telo.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close