3 modni dodatki, zaradi katerih bo vsaka kombinacija postala zmagovalna!

09. oktober 2019

3 modni dodatki, zaradi katerih bo vsaka kombinacija postala zmagovalna!

09. oktober 2019

Popolnega modnega dodatka ni vedno preprosto najti. Zaradi tega se zgodi, da tudi lepih modnih dodatkov ne moremo nositi z vsako kombinacijo oblačil.

Pogosto se zgodi, da ne vemo, kako združiti dve stvari. Da pa prihranimo čas, torej, ko se nam mudi, so na voljo trije dodatki, ki zagotovo ustrezajo vsakemu outfitu.

Pas

Naj bo črn, bel, ozek, širok, kratek, dolg – zaradi pasu bo vsak kos oblačila v trenutku videti bolj »sproščen«. Lahko ga, na primer, kombinirate z obleko ali oprijetimi kavbojkami in že ste pripravljeni!

Glede na različne priložnosti lahko kombinirate tudi različne materiale. Usnjen lakast pas pošilja sporočilo zapeljive in samozavestne dame, svileni pas pa je za bolj nežne duše. Ustvarjalnost nima omejitev – sprostite se in uporabite domišljijo!

Črna sončna očala

Črna sončna očala dajo »tisto nekaj« in zlahka pritegnejo poglede. Temna očala in enobarvna obleka – odličen ulični slog v nekaj minutah. Črna očala so popolni modni dodatek tudi za dan po zabavi!

Clutch torbica

Brez dobre torbice ni dobre obleke. Vendar, kateri model je najboljši? Uganili ste: clutch torbica! Vaša oblačila se vedno lepo kombinirajo z barvo clutch torbico. Ta model lahko nosite z ročaji ali brez njih. Poleg tega prihranijo kar nekaj prostora v omari in so preprosto lepe na pogled. Je majhna, a lepa – lahko jo nosite s kavbojkami, usnjeno jakno, bluzo, dolgo ali kratko obleko – kakor koli želite – odločitev je vaša.

Foto: Instagram, Getty

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close