3 modni triki, zaradi katerih boste v oblačilih naravnost zablesteli!

14. december 2023

3 modni triki, zaradi katerih boste v oblačilih naravnost zablesteli!

14. december 2023
Foto: Spotlight/Launchmetrics

Navade, ki vam bodo pomagale izboljšati videz.

Izbira prave obleke vam bo pomagala zmanjšati stres, prihranili boste čas, hkrati pa boste videti srečnejši in bolj samozavestni. Toda vsi vemo, da so jutra najhujša. Nič ni slabšega od nenehnega odlašanja budilke, nato v naglici vstanemo in mrzlično iščemo oblačila, da ne bomo zamudili v službo.

Na srečo obstaja način, da si olajšamo jutranje tegobe z nekaj modnimi navadami, ki bi jih morali upoštevati prav vsak dan.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Za vas smo pripravili tri ideje, ki vas bodo naredile srečnejše in samozavestnejše, tudi če boste zjutraj v veliki naglici. Te navade vam bodo pomagale, da boste izboljšali svoj videz ter se počutili močnejši in bolje pripravljeni na reševanje vsakodnevnih nalog.

Petdnevni načrt oblačenja

Prihranite si stres in vnaprej razmislite, kaj boste nosili naslednje dni v službi. Predlagamo, da na hitro fotografirate pet kombinacij ter jih shranite v svoj telefon ali pa še lažje: pomagajte si s Pinterestom. Tam lahko najdete nove kombinacije s kosi, ki jih že imate v omari, s čemer lahko dobite nove navdihe za kose, ki ste se jih morda že naveličali.

Med jutranjim urejanjem si v miru poglejte shranjene kombinacije, kar vam bo prihranilo ogromno časa, hkrati pa boste tudi manj napeti in boste lažje začeli dan.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Najprej izberite čevlje

Kadar razmišljate o dnevnih kombinacijah, je najbolje, da ugotovimo, katere čevlje bi obuli – s tem postanejo čevlji postanejo osnova celotne kombinacije. Imate pomemben sestanek? Namesto nizkih čevljev se raje odločite za visoke petke, saj se boste v njih počutili bolj uglajeno in strokovno. Če pa je pred vami bolj sproščen dan, izberite nizke čevlje in ustvarite sproščen, vendar še vedno eleganten slog.

Poznavanje te formule za ustvarjenje popolnega oufita bo zmanjšalo jutranji stres in vas naredilo srečnejše.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Pred odhodom še enkrat preverite obleko

Pred ogledalom preživite zadnjih 10 sekund, preden zapustite dom. To vas bo prepričalo, da je bil izbor oblačil pravi in da nosite točno to, kar ste si zamislili. Ta čas lahko izkoristite tudi za hitre spremembe detajlov, če mislite, da bi drug kos (nakit ali drug dodatek) bolje dopolnil celoten outfit. Če pa vam je všeč, kar nosite, vas bo samozavest spremljala ves dan.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close