To so najinteligentnejša horoskopska znamenja: ste med njimi?

19. november 2023

To so najinteligentnejša horoskopska znamenja: ste med njimi?

19. november 2023
Foto: Instagram @tamara

To so najinteligentnejša horoskopska znamenja: ste med njimi?

19. november 2023
Foto: Instagram @tamara

Slovijo kot težki in muhasti, celo domišljavi, obenem pa so prodorni ter nadvse intuitvni.

Pogosto spreminjajo svoja stališča, včasih pa se na okolico celo dvolično ali sovražno odzovejo. Čeprav je z njimi težko delati, veljajo za zelo intuitivna in pronicljiva znamenja.

Vas zanima, katera tri so? Berite dalje in preverite, ali je vaše med njimi.

Foto: Instagram @lovisabarkman

Dvojčka

Že od malih nog dvojčki radi raziskujejo svet in so po naravi zelo radovedni ter jih zanima tako rekoč vse. Pogosto se kar težko odločijo za najljubše področje, čeprav jim je umetnost po navadi najbližje.

Posledica njihove inteligence ni samo pronicljivost, ampak tudi domišljavost, vseeno pa so dovolj duhoviti, da jim nikoli ne zmanjka družbe in prijateljev. Nadvse radi imajo dolge, pametne in konstruktivne pogovore. To velja tudi pri izbiri partnerja, saj ne marajo praznega govorjenja, ampak si želijo z nekom na dolgo in široko ter čim bolj poglobljeno pogovarjati.

Foto: Instagram @justcallme_tajda

Strelec

Strelcem radi pripišejo, da so neresni, vseeno pa so tudi zelo prodorni, odlično znajo oceniti položaj in zato dobro ‘preberejo’ druge ljudi ter okoliščine. Zaradi intuitivnosti in dobre presoje si hitro pridobijo naklonjenost ljudi.

Med strelci je denimo kar precej znanstvenikov, še posebej pa blestijo v matematiki in drugih naravoslovnih znanostih.

Škorpijon

Horoskopski znak, za katerega pravijo, da je težek in zafrknjen, še posebej po osebnostni plati. S škorpijoni res ni lahko, vendar je večina kar precej premišljenih ter intuitivnih.

Škorpijoni v vsaki stvari iščejo globino in želijo priti do odgovorov ter smisla. Skorajda ni stvari, v katero njihov slavni ‘šesti čut’ ne bi mogel prodreti.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close