3 najbolj osovraženi horoskopski znaki: So to razlogi, da se ob omembi njihovih imen vsi zgrozimo?

09. oktober 2020

3 najbolj osovraženi horoskopski znaki: So to razlogi, da se ob omembi njihovih imen vsi zgrozimo?

09. oktober 2020

Ko oseba, s katero se pogovarjate, ugotovi, kaj ste po horoskopu, se spremeni ves koncept njenega opazovanja.

Dvojčki veljajo na splošno za neodločne, Kozorogi za trmaste, Raki za preveč čustvene, Ribe pa muhaste. Čeprav nam astrologija lahko ponudi zelo podroben vpogled v to, kakšni smo lahko na temelju svojega znamenja, je pomembno, da si zapomnite, da vas znamenje ne opredeljuje.

Vsaka oseba je velik mozaik, sestavljen iz številnih delov. Pri tem igrajo pomembno vlogo vaši starši, sestre in bratje, prijatelji, kraj, kjer ste odraščali ter situacije, skozi katere ste šli. Če ste že večkrat doživeli, da vas podcenjujejo glede na vaš horoskopski znak, je čas, da to ustavite.

Danes vam predstavljamo tri najbolj osovražene horoskopske znake, pa tudi, zakaj so tako fenomenalni.

Lev

Lev je pogosto predstavljen kot jezni ego-manijak. Ljudje ga dojemajo kot nekoga, ki sam sebe zasipava z dragimi darili, se šopiri in se snema s telefonom tik pred vašim nosom. Pri tem vam nenehno govori, da se umaknite, da ne bi pokvarili svetlobe.

Resnica pa je daleč od tega. Levi so izjemno občutljivi in vse, kar si želijo je, da ljudi okoli sebe obsipavajo s toplino in nežnimi objemi. So radodarni in brez razmišljanja vam bodo dali vse. Vedno so zraven, da vam dajejo oporo in začnejo dobro zabavo. Lev je bil vedno bolj skrben do svojih prijateljev kot do sebe.

Če ignorirate grivo, so Levi le nežni mačji mladički, ki se radi pustijo božati.

Dvojčki

Neodločne klepetulje, ki se ne znajo odločiti med dvema popolnoma enakima jabolkoma. Zanje velja, da so kot osebe zelo hladni in ne znajo vzdrževati prijateljstva. Ljudje jih imajo za osebe, ki jim ne morejo zaupati, saj radi opravljajo. Pravo tako pa je tudi pri njih resnica čisto drugačna.

Čeprav se zdi, da si za vsako stvar premislijo, Dvojčki dejansko upoštevajo prednosti in slabosti vsake stvari. Dvojčki se ne odločajo zlahka, niti zlahka ne sklepajo prijateljstva. Čeprav radi opravljajo, za nobeno ceno ne bodo izdali skrivnosti iskrenih prijateljev. Če se morate torej komu odpreti, naj bo to oseba, rojena v znaku Dvojčka, saj vas za nobeno stvar, ki mu jo boste povedali, ne bo obsojal.

Škorpijon

Škorpijon je pravi filmski zlobnež. Osebe, rojene v znaku Škorpijona, so predstavljene kot bitja iz pekla, ki komaj čakajo, da zadajo svoj smrtonosni vbod.

Njihov pohlep ljudje razlagajo kot načrt za povzročitev škode vsem, ki jih pridejo na pot. In da, čeprav so skrivnostni, res nimajo zloveščih skritih namenov. Malce težje zaupajo ljudem okoli sebe, zato se zdijo, da so muhasti in nedostopni.

Hladen humor dejansko služi kot zaščita pred njihovo čustveno naravo. Ko so dovolj samozavestni, da jim ne boste škodovali, bodo Škorpijoni lahko dali za vas tudi življenje.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close