3 nepogrešljivi lepotni izdelki za letošnje valentinovo

14. februar 2024

3 nepogrešljivi lepotni izdelki za letošnje valentinovo

14. februar 2024
Foto: Spotlight/Launchmetrics, Canva

3 nepogrešljivi lepotni izdelki za letošnje valentinovo

14. februar 2024
Foto: Spotlight/Launchmetrics, Canva

Na zmenek za valentinovo se ne morete odpraviti brez čutne dišave, drzno obarvanih ustnic ter popolne kože.

Dan ljubezni je za mnoge ženske eden bolj romantičnih dni v letu in dan, ko se želijo svojim partnerjem, pokazati v najlepši luči. Urejenost, še posebej z zapeljivo noto, je namreč poleg seveda ustreznega partnerja ali celo bodočega partnerja, še kako pomembna. Prav zaradi tega smo za vas izbrali 3 pomembne lepotne novosti, ki vam bodo pripomogle, da se bo vaša boljša polovica ponovno ali pa prvič zaljubila v vas.

Skrivnostno zapeljiva dišava

Vonj nam lahko pričara nepozabne trenutke in obudi prijetne spomine, zato ne pozabite za vajin zmenek izbrati popolne dišave. Znamka YSL je za letošnje valentinovo ustvarila novo ostro, dekadentno slastno dišavo Black Opium Over Red, v kateri se prepleta vonj kave in belega cvetja, sladke češnje ter zapeljive sladke note vanilje bourbon infusion, pačulija Ladongi in cvetlični akord jasmina.

Foto: YSL

Živahna rdeča šminka

Najlepši odtis ustnic pustijo pravi živo rdeči odtenki, kakršen je odtenek št. 999 dolgoobstojnega Rouge Dior Velvet rdečila za ustnice francoske hiše Dior. Ikonično rdečilo to leto doživlja nadgradnjo s premikanjnem meje polno pigmentirane barve, popolnega prekrivanja in dolge obstojnosti, a hkrati ohranjanja optimalnega udobja. Formula je nadgrajena s trimi cvetnimi oljnimi ekstrakti, izbirate pa lahko med 35 odtenki v dveh različnih teksturah, žametno in satenasto.

Foto: Dior
Foto: Dior

Mehka in popolna koža

Nič ne narekuje ženske samozavesti bolje kot lepa, negovana in sijoča koža. Praznik ljubezni pri prestižni znamki izdelkov za nego obraza in telesa Biologique Recherche praznujejo z regenerativnim balzamom za ustnice in vroče poljube Biokiss, regenerativno masko v lističih za sijočo in napeto kožo Masque PIGM 400 ter oljem za telo in lase Huile Fondamentale, ki ustvarijo svilnat občutek za še lepše dotike.

Foto: Biologique Recherche
Foto: Biologique Recherche

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close