B. G. / 12. julij 2022

3 nova mila za obraz, ki opravijo s celo vrsto težav s kožo

Podjetje Kiehl’s je že od leta 1851 nenehno predano izboljšavam – od odgovornih formul, pakiranj in proizvodnje, do zagotavljanja podpore in pomoči skupnostim, da zmanjšajo svoj vpliv na okolje.

Z upoštevanjem slednjega so pri znamki izbrali tri najljubše formule in jih preoblikovali v nova koncentrirana mila za obraz Future Made Better.

Gre za kolekcijo, sestavljeno iz treh ciljno usmerjenih, čvrstih izdelkov za čiščenje obraza, ustvarjenih za temeljito čiščenje z bogato peno, zaradi katerih je koža sveža in uravnotežena, brez občutka suhosti ali razdraženosti.

Mila, ki so tako kot koži predana tudi trajnosti

Vsa nova koncentrirana mila vsebujejo vsaj eno sestavino iz obnovljivega vira in so razvita z ustvarjanjem kar najmanj odpadkov iz plastičnih pakiranj, da bi zagotovili ciljno usmerjeno rutino čiščenja, ki je enako predana trajnosti in koži.

Vsaka formula mila je več kot 96-odstotno biorazgradljiva in vsebuje strokovno razvito mešanico sestavin, navdihnjeno z najljubšimi linijami znamke Kiehl’s, z namenom ciljnega delovanja na celo vrsto težav s kožo:

 

 

Rare Earth Deep Pore Purifying Concentrated Cleansing Bar:

 

Amazonska bela glina iz obnovljivega vira in piling sestavine iz obnovljivega vira iz bambusa so del mila, ki vsebuje 80 odstotkov sestavin za čiščenje, odstrani odmrle celice in intenzivno očisti kožo, medtem ko hkrati zagotavlja uravnoteženost brez presežka maščob ali občutka suhosti.

 

– Piling formula za odstranjevanje odmrlih površinskih kožnih celic, izdelana iz eksfoliantov iz bambusa in amazonske bele gline iz obnovljivih virov; odstrani nečistoče in odmrle površinske kožne celice brez občutka nelagodja na koži.

 

– Koža je uravnotežena; ni ne premastna in ne presuha.

 

– Zmanjša vidne pore.

 

 

Calendula Calming & Soothing Concentrated Cleansing Bar:

 

Formula, primerna za mastno kožo, nagnjeno k aknam, vsebuje do 100 odgovorno dobavljenih cvetnih lističev ognjiča, ki zmanjšajo vidnost pordelost in kožo sprostijo, pomirijo in popolno očistijo.

 

– Kožo očisti brez občutka razdraženosti.

 

– Koža je sproščena in pomirjena; vsako milo vsebuje do 100 odgovorno dobavljenih cvetnih lističev ognjiča.

 

– Primerno za mastno kožo, nagnjeno k aknam.

 

 

Ultra Facial Hydrating Concentrated Cleansing Bar:

 

Ta posebej negovalna formula, obogatena z ledeniškimi glikoproteini in skvalanom, ne škoduje zaščitni kožni pregradi in hkrati spoštuje naravni pH kože. Formula kožo nežno očisti in ji povrne vlažnost za doseganje zdravega videza.

 

– Očisti kožo in odstrani nečistoče brez odstranjevanja potrebnih maščob na koži.

 

– Spoštuje zaščitno kožno pregrado in naravni pH kože.

 

– Z vlaženjem neguje kožo za doseganje zdravega videza.

 

– Vsebuje skvalan in ledeniške glikoproteine iz obnovljivih virov.

Da bi zaščitili svoja koncentrirana mila pod prho ali na poti, vam Kiehl’s ponuja brezplačno posodico za milo iz bambusa iz obnovljivega vira in kozmetično torbico ob vsakem nakupu, ki bosta dopolnila vašo rutino čiščenja.

Kje so na voljo

Nova koncentrirana mila za obraz so dostopna v naši poslovalnici Maxi Ljubljana in na www.kiehls.si.

Avtor
Piše

B. G.

New Report

Close