3 odlične modne zapovedi kraljice stila!

23. december 2019

3 odlične modne zapovedi kraljice stila!

23. december 2019

Olivia Palermo že vrsto let velja za eno izmed sodobnih modnih ikon. Ne glede, kje se pojavi, je vedno ena izmed najbolje oblečenih dam. Ob njenih kombinacijah redko kdo ostaja ravnodušen, mnogim ženskam pa je pravi modni navdih.

Olivia je postala opažena že kot zelo mlado dekle, ko je pojavila v MTV seriji The City, kjer se je prvič srečala z modo, saj je delala za oblikovalko Diane von Furstenberg.

Zelo kmalu je ta mlada newyorčanka italijanskega porekla odprla svojo spletno stran in postala opažena s strani modnih oblikovalcev in modnih časopisov.

https://www.instagram.com/p/B2R8lmwgHtx/

Čeprav se nam zdi, da Olivia ni več toliko v središču pozornosti kot pred leti, pa je postavila določena modna pravila, zaradi česar jo še danes spremlja cela vojska oboževalcev.

V uredništvu se ne spomnimo, da bi Olivia kdaj naredila modni faux pas, zato njenim modnim nasvetom popolnoma zaupamo.

Modna zapoved številka 1

Če ste v poslu, ki zahteva določen dress code, Olivia svetuje, da se v tem primeru igrate z barvami. Pravilo »ne več, kot tri barve« je že zdavnaj odšlo v zgodovino, paziti morate le, da kombinirate tak outfit, da so si barve med seboj prijateljice.

https://www.instagram.com/p/B2orhdTAa3M/

Modna zapoved številka 2

Vsaka ženska, naj ima v omari za čevlje klasične črne salonarje in škornje do kolen, ki ustrezajo skoraj vsaki modni kombinaciji. Olivia verjame, da morajo vse prave dame nositi visoke petke, saj so tako videti bolj elegantne. To seveda ne velja za dnevne outfite.

https://www.instagram.com/p/B4dXjwbAsmO/

Modna zapoved številka 3

Če se radi oblačite v črno od glave do pete, Olivia predlaga, da stajling poživite s torbico v nenavadni barvi ali kakšnim drugim modnim dodatkom kot klobuk ali nakit.

https://www.instagram.com/p/B5sjcu0Alqd/

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close