3 praktične frizure, ki jih ne bo pokvaril niti dež

09. september 2019

3 praktične frizure, ki jih ne bo pokvaril niti dež

09. september 2019

Strinjamo se, da nas je jesen dohitela, zato je skrajni čas, da v celoti prevzamemo jesensko garderobo in trenutnim razmeram prilagodimo tudi lepotno rutino.

Za jesen je značilno spremenljivo vreme, zato spuščeni lasje niso najboljša izbira, vendar na srečo obstajajo odlične možnosti, ki so videti prav tako privlačne in hkrati zelo hitre in praktične.

Kot smo že omenili, spuščeni lasje niso najboljša jesenska izbira, zato predlagamo, da se odločite za polovično dvignjene lase. Gre za polovični čop, ki je zelo praktičen in hkrati očarljiv. Kar nam je pri tej frizuri še najbolj všeč je dejstvo, da je najbolje videti, če je neurejena. Poleg polovičnega čopa, se lahko odločite za varianto z mini figo, ki jo okrasite z rutico ali popularnimi lasnicami.

Naslov najljubše dežne klasike pripada figi. Ta frizura je tako popularna, da obstaja že milijon različic, kako jo lahko oblikujete. Sproščena figa je nezgrešljiva izbira, ki jo lahko dopolnite z detajli, ki bodo najboljše opisali vašo osebnost. Kar se tiče vrste fige, je čisto vseeno, ali jo naredite na vrhu glave ali na zatilju, saj niti prva niti druga ne zahtevala veliko časa. Pri tej frizuri je eden izmed šik detajlov ta, da spredaj izvlečete nekaj pramenov, da uokvirite obraz ter še dodatno ustvarite »neurejen« videz.

Zadnja frizura, ki jo obožuje dež, so kite. S to frizuro imate toliko možnosti za oblikovanje, od fige s kito, do preproste kite, ribje kosti … Še posebej obožujemo kite, ki so opletene ob glavi in so pritrjene na zatilju. Ta frizura je obstojna lahko tudi več dni, zato je ena izmed najbolj praktičnih, če ste v hektičnem obdobju, ki ne dopušča veliko ustvarjanja z lasmi.

Čeprav obstajajo določene kite, ki jih je brez pomoči frizerja težko ustvariti, obstajajo tudi take, ki zahtevalo malo vaje, vendar se vam bo na koncu obrestovalo, saj bo frizura lahko trajala kar nekaj dni.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close