B. G. / 10. julij 2022

3 razlogi, zakaj obleči bele kopalke

Za nekatere so kopalke že v osnovi kos, v katerega se spravijo po številnih psihičnih in fizičnih pripravah. A bele so še toliko bolj posebne …

Ko pride do kopalk, obstajajo takšne, v katerih se lahko takoj počutimo dobro, brez predhodnih priprav, so pa tudi takšne, ki zahtevajo malce več spodbude. Mednje sodijo denimo bikinke in tangice, pa tudi povsem bele kopalke.

Ne vemo, ali je kriva zgolj barva ali dejstvo, da z belimi kopalkami tvegamo veliko – če niso podložene, lahko z njimi namreč več odkrijemo kot zakrijemo.

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

A bele kopalke imajo svoje prednosti:

1. Zelo lahko jih kombinirate. Bele kopalke so kot preprosta bela majica, kombinirate jih lahko k vsem poletnim kosom: na kratke džins hlače, mini krilo, čeznje lahko oblečete lahkotno laneno srajco, dodate slamnik, najljubši cekar, nakit in voilà!

Popolna poletna oprava za potepe ob morju je sestavljena.

Foto: IMAXtree
Foto: IMAXtree

2. Zares poudarijo zagorelost. Vsi vemo, da bela barva poleti najlepše poudari zagorelost kože in enako uspe tudi kopalkam.

Če torej še niste dosegli tiste zdrave zagorelosti kot bi jo želeli, a bi vseeno dajali takšen vtis, poskusite z belimi bikinkami.

3. Pritegnili boste pozornost. Medtem ko se večina za na plažo odene v bolj varne barve, si lahko vi drznete malce več. Poletje je konec koncev čas za zabavo in igrivost, predvsem pa je čas, da se otresete vseh morebitnih nesigurnosti in zasijete tudi v kopalkah.

Foto: Unsplash

Avtor
Piše

B. G.

New Report

Close