Kaja Flisar / 27. junij 2022

Tri slovenske trgovine z najbolj šik dodatki za pse

Zakaj ne bi bil tudi vaš pes v koraku z modo?  Tako kot se razvija in spreminja moda za ljudi, se spreminja tudi moda za hišne ljubljenčke. Če so kužki nekoč nosili samo dolgočasne, enobarvne ovratnice, je zdaj ponudba modnih dodatkov za pse že tako široka, da je med prikupnimi izdelki težko izbrati samo enega. Trendi pasje mode to sezono zapovedujejo pastelne barve, živahne vzorce in elegantne kovinske detajle, s katerimi bodo vaši štirinožni prijatelji videti izjemno modni!

Ker vemo, da se je v poplavi trgovinic prav lahko hitro izgubiti, smo za vas poiskali tri slovenske znamke z dodatki za pse, ki so nas prepričale z unikatnimi dizajni, trendovskimi vzorci in dobro kvaliteto.

MONI AND ME

Moni and me je butična trgovina, ki jo je lastnica Ana poimenovala po njeni kavalirki Moniki. V kolekciji so mehke žametne oprsnice trendovskih barv, step-in oprsnice z zlatimi detajli, vzorčaste ovratnice ter povodci in torbice za vrečke, s katerimi bo vsak kužek pritegoval poglede.

 

Nas je najbolj navdušilo to, da lahko vse izdelke med seboj kombinirate in ustvarite zares modne kombinacije. Lahko se odločite za enobarven videz ali pa se poigrate z različnimi barvami in vzorci. Možnosti je ogromno!

LOU & CO.

Lou & Co. je družinsko podjetje, ki sta ga z mamo Mojco ustanovili Eva in Nina. Članica njihove družine je tudi posvojenka Lou, ki jih je navdihnila za ime znamke. V njihovi spletni trgovini najdete ovratnice, oprsnice in povodce živahnih vzorcev, kolekcijo pa dopolnjujejo tudi personalizirane rutke, oblačila za pse in udobne pletene dekice.

 

Pri podjetju so tudi dobrodelni, saj 1 evro od vsakega nakupa podarijo zavetiščem. Če pa to ni samo še dodaten razlog za nakup!

DIOG

Diog je Dior za pse. Za njim stoji mlad par, ki je lastnik dveh prikupnih havanskih bišonov. Njuni izdelki so narejeni iz naravnih, okolju prijaznih in trajnostnih materialov, ki so ročno šivani in narejeni po naročilu v njuni delavnici.

 

Poleg klasične opreme, izdelujeta tudi barvite metuljčke in prikupne rutke za štirinožne prijatelje, nas pa je najbolj navdušila kolekcija Play & Swim z barvitimi ovratnicami in povodci, ki so vodoodporni in tako idealni za poletne pasje norčije!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close