3 tipi žensk, s katerimi noben moški ne želi biti v zvezi

14. oktober 2019

3 tipi žensk, s katerimi noben moški ne želi biti v zvezi

14. oktober 2019

Vam nikoli ne uspe obdržati moškega in ustvariti resne zveze? Težava je mogoče pri vas.

Po navedbah Cosmopolitana obstajajo tri vrste žensk, s katerimi noben moški ne more dolgo zdržati iz razlogov, ki so jasni vsem, razen njim. Preverite, ali ste med njimi:

Razvajene princese

Take ženske mislijo, da se svet vrti samo okoli njih in da bi jim morali biti vsi na razpolago, tudi njihov partner, do katerega se obnašajo kot do svojega hlapca. Same seveda za druge ne bodo naredile ničesar, saj mislijo samo nase. Znajo biti zelo sladke, ko je vse po njihovo, če pa kaj ni v redu, pa v hipu lahko naredijo škandal.

Kraljice drame

V družbi takih žensk se je nemogoče sprostiti, saj so prave časovne bombe, ki lahko eksplodirajo tudi zaradi najbolj nepomembnih stvari, ne glede, kje so. V njihovi družbi ni nikomur prijetno, kaj šele v ljubezenski zvezi.

Nesamozavestne

Mogoče je celo najtežje biti v odnosu z žensko, ki ji mora partner vsak dan potrjevati, da je lepa in čedna, ker se tega sama ne zaveda. Ženske, ki so nesamozavestne zaradi svojega videza, so zelo ljubosumne na partnerjeve prijateljice ali sodelavke, zlasti na tiste, ki so videti bolje od njih.

Foto: Instagram, giphy

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close