30 kosov oblačil, ki se jih splača ujeti na Zarinih razprodajah!

25. junij 2019

30 kosov oblačil, ki se jih splača ujeti na Zarinih razprodajah!

25. junij 2019

Znižanja in razprodaje so novica, ki gre potrošnikom odlično v uho. Če k temu dodamo, da so se v petek začeli pri eni naših najljubših ‘high street’ znamk, je dobitna kombinacija očitna

Čeprav so se v nekaterih trgovinah znižanja začela že prej, se je španska modna znamka Zara letos odločila malce počakati s ponudbo svojih razprodaj in jih je najavila za 21. junij. Če ste v zadnjih dneh tako hodili mimo njihovih trgovin, ste razprodaje že opazili. Mi pa vam predstavljamo najlepših 30 kosov za poletje, ki si jih lahko privoščite na znižanjih v Zari!

V ponudbi so zimski kosi oblačil in obutve po bistveno bolj ugodnih cenah, ki bodo aktualni že čez nekaj mesecev in bodo tudi tedaj še vedno v trendu. Na voljo je obenem določena kvota pomladnih in poletnih oblačil, obutve ter dodatkov, ki jih boste rade nosile vse do jeseni.

To je torej odlična priložnost, da nadoknadite zamujeno ali preprosto privarčujete. Z lahkoto boste obnovile tudi poletno garderobo in z najbolj vročimi kosi te sezone osvežile svoj slog in modni videz. Le pohiteti morate, da ne zmanjka vaših številk!

Na znižanju boste našle vse, od oblačil in obutve do modnih dodatkov, denimo torbic, nakita in očal. Priporočamo, da si na razprodaji omislite vsaj zanimivo in posebno krilo ali pa kombinezon in hlače. Vse to bo lepo dopolnilo vaš ‘outfit’ tako letos, kot še naslednja leta.

H krilom rade oblečemo bluze, Zara ima v ponudbi prelepe modele iz prozorne tkanine, pa tudi take, ki spadajo v romantični slog in so večna klasika. Ne pozabite pokukati še med obilico zanimivo krojenih topov za tople dni.

Predvsem praktični kombinezoni so vedno odlična izbira, kupite takega v standardni dolžini za jesen, medtem ko bo kratek kombinezon vaš najboljši zaveznik v dneh, ko bo pritiskala vročina. Idealni so tudi za dopustniške dni!

Da bi vam olajšali nakupovanje, smo na zgornjih fotografijah predstavili 30 modelov (vključno z uvodno sliko), ki se jih prav zares splača dodati v svojo garderobno omaro in jih nositi v poletnih dneh.

D. S.

Foto: Zara in Instagram

Style. Več novic

New Report

Close