4 barve za lase, ki se podajo prav vsaki polti

Te barve za lase se podajo vsaki polti, osvežijo naravno barvo in lasem podarijo živahnost ter bleščeč lesk.

Pomlad je pravi čas za spremembe in morda razmišljate o tem, da bi spremenile barvo las, niste pa prepričane, da se bo nova barva lepo podala vaši polti? V nadaljevanju naštete štiri barve slovijo po svoji univerzalnosti, zato se skladajo s prav vsakim tenom kože, dobro pa prekrijejo tudi sive lase.

To so tudi tiste barve za lase, ki osvežijo vašo naravno barvo (v kolikor niste naklonjene drastičnim spremembam) in lasem dajejo živahnost ter bleščeč lesk. Zato se kar brez skrbi podajte v drogerijo po nakup nove barve za lase ali odpravite k strokovnjakom v frizerski salon.

Angelina Jolie

# Čokoladni odtenek

Čokoladno rjava barva je nežna in ne izstopa preveč, vseeno pa bo razlika po barvanju dovolj očitna. Še posebej je primerna za temnolaske ali črnolaske, saj je čokoladna rjava topla in bogata barva, ki da tudi sijaj lasem. Čokoladna barva je rjava, ki ni niti presvetla, niti pretemna za večino uporabnic, ne glede na njihovo barvo polti. Za to barvo se najpogosteje odloči igralka Angelina Jolie.

# Zlati odtenki

Zlati odtenki dobro pristojijo vsem ženskam, še posebej v toplejših mesecih, ko je njihova koža že malce porjavela. Lepo se ujemajo z vsemi naravnimi barvami las, naj bodo ti temni ali svetli. V vsakem primeru bo barvni preliv z zlatimi odtenki poskrbel, da bodo lasje videti bolj polni in mladostni.

Poleti pa bo zlato porjavela koža telesa z njimi prišla še bolj do izraza. Če ste naravna plavolaska, uporabite tak preliv za lase skupaj s toplejšimi barvnimi prameni, da ustvarite navidezno večjo gostoto las. Pepelnati odtenki se lepo podajo tistim, ki imajo hladen ten kože (rožnat, bež) , jantarjevo zlata pa bo videti lepo na tistih z olivnim in rumenim podtonom kože.

Beyoncé ima rada barvo medu na laseh

# Barva medu

Idealna barva, ki jo frizerji priporočajo vsaki ženski, ki bi rada spremenila svoj videz, ker se lepo poda k vsem poltem. Ni pretopla, pa tudi ne prehladna in jo priporočajo, ker deluje nevtralno. Lahko nastopa tudi kot odlična osnovna barva, h kateri frizerji primešajo še druge barvne odtenke, barva medu pa je lepo videti tudi na pramenih. Razlika med medeno barvo in zlatimi odtenki je ta, da je medena barva malce temnejša. Nad to barvo je navdušena tudi pevka Beyoncé.

# Pepelnato oziroma pšenično blond

Morda na prvo žogo zveni kot dolgočasna, a je v resnici prav nasprotno. Odlično se ujema predvsem s hladnimi kožnimi tipi, a tudi tistim s toplim odtenkom polti se lepo poda. Izberite pepelnato blond, ki spominja na barvo pšenice. Prednost te barve je tudi ta, da odlično prikrije narastek, torej je primerna za ženske, ki se ne barvajo tako pogosto, kot bi se po priporočilih frizerjev morale.

 

Foto: Reader’s Digest, Pinterest, Girlterest, Marie Claire

New Report

Close