4 ključni trendi, ki jih bomo to poletje oboževali

14. julij 2020

4 ključni trendi, ki jih bomo to poletje oboževali

14. julij 2020

Ko smo stopili v eno izmed svojih najljubših obdobij v letu, je pravi čas, da svojo garderobo dopolnite z novimi kosi, ki bodo videti odlično ob vsaki priložnosti.

Poletje obožuje ležernost, pa tudi zanimive trendovske podrobnosti, ki bodo vsaki kombinaciji dodale pridih edinstvenosti in osebnosti, ki jih bomo z veseljem ujeli v kamero svojega najljubšega telefona ter delili na družbenih omrežjih.

Kot smo že omenili, poletje obožuje sproščenost in udobje, vendar to še ne pomeni, da morate pozabiti na elegantni slog. Nekatere od priljubljenih poletnih izbir so same po sebi moderne in ne zahtevajo preveč podrobnosti, v to skupino pa zagotovo spadajo obleke, majice in paper-bag hlače.

Navadna T shirt majica

Navadna bela majica je zagotovo eden izmed must-have kosov te sezone, model, ki se brez dvoma uveljavlja kot najbolj priljubljen. Letos je v ospredju zanimiv model s podloženimi rameni. Ta model ohranja preprostost in osnovni videz, hkrati pa prinaša zanimiv modni podpis, ki ga je zelo enostavno kombinirati.

Seveda poleg tega modela so zelo popularni tudi klasični modeli, ki so v kombinaciji z najljubšimi hlačami ali krilom odlični in so primerni za dnevne, kot tudi večerne priložnosti.

Ohlapne obleke

Verjamemo, da ni treba posebej poudarjati, kako poleti radi nosimo obleke, vendar jih je treba vsako sezono obnavljati z novimi modeli. Poletne obleke so zelo praktične in funkcionalne, hkrati pa zelo privlačne in odličen poligon za eksperimentiranje in izkazovanje osebnosti.

Ne glede na to, da se odločite za nevtralne barve ali bolj vpadljive, ne pozabite izbrati elegantnih poletnih natikačev ali sandalov s polnimi petami, ki bodo kombinaciji podarili boho noto.

Paper bag hlače

Udobne, sproščene in zelo praktične paper bag hlače so našle navdih v daljnih eksotičnih krajih. Razlog, zakaj postajajo vedno bolj priljubljene, je njihovo udobje, pa tudi moč, da vizualno prikrijejo vse pomanjkljivosti in podaljšajo noge. Hlače so zelo učinkovite in so preproste za kombiniranje, zaradi česar je to kos, ki si letošnje poletje zasluži nakup.

Najbolj vroč modni dodatek te sezone

Kadar pa hočemo biti še posebej v trendu, pa nikakor ne smemo mimo trenutno najbolj vroče žemljice med mobilnimi telefoni. Naša urednica Anja se trenutno najbolj navdušuje nad Huawei modelom P40 Pro + sama pravi, da ne ve, kaj ji je bolj všeč, sam dizajn ali noro zmogljive kamere ali pa (kot seveda tipični ženski) tržnica AppGallery, kjer si ves čas nalaga aplikacije.

Anja pravi, da so se njene nakupovalne navade s pojavo novega koronavirusa zelo spremenile, zato večino stvari kupuje le še preko aplikacij.  Z nasmehom prizna, da je zato Huawei P40 Pro + postal njen nov BFF 😊

Sam telefon je nekoliko večji in težji od lanskega »bratca« P30, ampak pravi, da se ga je kar hitro navadila. Zelo je bila pozorna na detajle, zato jo je navdušilo čudovito črno keramično ohišje. Pa vendar, kot pravijo: lepota prihaja od znotraj … in tudi pri Huawei P40 Pro + ni čisto nič drugače. Pa poglejmo, zakaj …

Kako letošnje modne kose spraviti na nepozabno fotografijo?

Seveda vse modne navdušenke svoje najnovejše modne pridobitve zelo rade delijo na družbenih omrežjih. Toda še tako trendovski kos je treba pravilno fotografirati in narediti nepozaben selfi je res prava umetnost. Do nedavnega …

Huawei P40 Pro je opremljen z resno »fotografsko« tehnologijo, kar postane jasno takoj, ko zagledate velik fotografski sklop štirih zadnjih kamer. Vendar tudi sprednji v zaslonski luknji oblike tabletke, ni kar tako.

Kamera za globinsko zaznavo analizira razdaljo do predmetov in tako ustvari bolj naravno globinsko ostrino, v kateri predmeti v ospredju izstopajo od primerno zamegljenega ozadja.

S sprednjo kamero lahko izberete enega od fotografskih načinov: noč, portret, fotografija ali video.

Fotografijo ali začetek snemanja videa lahko sprožite s pritiskom na zaslonski sprožilec ali pa pritisnite bočno tipko za jakost zvoka, kar je v primeru selfijev najbrž preprosteje.

Kadar se odločite za običajen fotografski način, bo prednja kamera v primeru zaznave obrazov, samodejno ponudila lepotne in druge učinke portretnega.

Lepotni (kar je za selfije še posebej pomembno) nudijo možnosti mehčanja kože, obrisa obraza in prilagajanje tena. Nič ne bo narobe, tudi če jih izklopite, saj jih lahko uporabite kasneje s funkcijo popravljanja fotografije v galeriji.

Priljubljenost selfijev je na vrhuncu, Huawei pa se z vsako novo generacijo pametnih telefonov spopada z zahtevami po še boljših. Standardno imajo sprednje kamere tipala ločljivosti med 8 in 12 milijoni slikovnih pik, medtem ko se je Huawei odločil za neverjetnih 32 milijonov.

Na selfijih je zato več podrobnosti, dovolijo pa tudi izrez iz fotografije, brez omembe vredne izgube kakovosti. Najbolj pa je navdušila funkcije HDR za fotografiranje v senci, svetlih prizorov in proti soncu.

Selfiji pametnega telefona Huawei P40 Pro zato resnično izstopajo, tekmeci pa mu niso niti blizu. Ne verjamete?!

Naša urednica pravi, da od kar uporablja Huawei P40 Pro, se še noben selfie ali navadna fotografija ni ponesrečila 🙂

Foto: osebni arhiv

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close