4 načini, kako si na črni petek izpolniti vse svoje želje

21. november 2022

4 načini, kako si na črni petek izpolniti vse svoje želje

21. november 2022
Foto: Pexels

Če skozi leto oklevate, da bi si privoščili svoj sanjski parfum, razkošno kozmetiko ali pa pogledujete za lepotilnimi kozmetičnimi napravami, je črni petek idealen čas za izpolnitev vaših želja.

Veliki nakupovalni praznik se bliža in slavijo ga tudi pri Notinu, zato je Black Friday popolna priložnost, da si privoščite!

Ljubitelji kakovostne kozmetike in parfumov zagotovo vedo, da bodo na notino.si deležni odlične ponudbe skozi vse leto. Kljub temu se lahko letos veselijo tedna posebnih popustov, polnega odmevnih imen, kot so Hugo Boss, Calvin Klein, Armani in Chanel!

Foto: Pexels

Black Friday na Notinu

Praznik nakupovanja vsako leto pade na četrti petek v novembru, njegova tradicija pa sega daleč v leto 1929, ko se je začela velika gospodarska kriza. Takrat so se trgovci odločili ljudem vrniti veselje do nakupovanja in ponovno spodbuditi svetovno ekonomijo. Black Friday je tako hitro postal najmočnejši nakupovalni dan, njegove prednosti pa uživamo vse do danes.

Fantastični popusti in brezplačna poštnina vas bodo razveseljevali ves teden, saj Black Friday na notino.si letos poteka že od ponedeljka, 21. novembra, do nedelje, 27. novembra, izbira pa bo resnično velika. Ne glede na to, ali želite razveseliti sebe oziroma svoje bližnje ali izkoristiti popuste za nakup božičnih daril, pustite, da vas navdihnemo.

Foto: Pexels

Naj vaš obraz zažari v sivi jeseni

Hladno vreme ne kliče le po menjavi garderobe, ampak tudi po rastlinski in lepotilni kozmetiki. Če začenjate na obrazu čutiti neprijetno napetost in srbečico, vaša koža kliče na pomoč.

Koža na mrazu namreč izgubi zaščitno maščobno plast, kar odpre vrata škodljivim radikalom, ki so vzrok za nastanek gub in staranje kože. Suha koža torej pozimi potrebuje resnično intenzivno vlaženje in regeneracijo, zato je skrajni čas, da lahke kreme zamenjate z gostejšimi, ki ji bodo pomagale ohraniti sijaj in mladostno iskrivost.

Na Notinu je v tednu črnega petka za vas pripravljena kakovostna nega obraza po odličnih cenah, ki bo vašo kožo zaščitila pred smogom, vetrom in mrazom.

Foto: Profimedia

Naš nasvet: Pomembno vlogo v hladnih mesecih ima tudi dekorativna kozmetika, še posebej tekoči puder, ki poleg prekrivanja kožnih nepravilnosti poskrbi tudi za zaščitno funkcijo čez dan.

V teh mesecih namesto krem raje izberite lažji in nežnejši tekoči puder, približno za odtenek svetlejši od tistega, ki ga običajno uporabljate poleti.

Krepastim in suhim lasem pozimi ne dajte priložnosti

Tako kot naša koža v neugodnem vremenu trpijo tudi naši lasje. Mraz, pregreti prostori, suh zrak pa tudi kape in šali, vse to vpliva na videz naših las v jesenskem in zimskem obdobju. Preprečite cefranje in lomljenje las ter izgubo sijaja, tudi najboljša nega las se pozimi začne z intenzivnim vlaženjem.

Izberite kakovostne šampone za suhe lase, posezite po intenzivno negovalnih maskah za lase in si enkrat tedensko privoščite obnovitvene obkladke za lase, na primer iz naravnih olj, kot so kokosovo, arganovo ali ricinusovo.

Foto: Profimedia

Suhim in neukrotljivim lasem bo v hladnem vremenu vsekakor koristil sušilnik za lase z ionizatorjem ali ionizacijski likalnik, ki pomaga zakleniti vlago znotraj lasu in zapreti njegovo površino, kar vam omogoči, da lahko uživate v mehkih in gladkih laseh skozi vse leto.

Naš nasvet: Naelektrene lase pozimi zlahka ukrotite z maskami brez spiranja in vlažilnimi pršili, ki na laseh ustvarijo rahel zaščitni film.

Ta pa ne bo le preprečil naelektritve las, ampak bo lase celovito zaščitil pred neugodnim vremenom.

Uskladite svojo dišavo z jesenjo

Odišavite svoje najljubše kosmate plašče in puloverje z dišavami, ki bodo v mrzlem vremenu popolno poudarile vašo osebnost. Lahkotne in sveže dišave, ki jih spomladi in poleti tako obožujemo, začnejo s prihodom jeseni in zime delovati neizrazito.

Na Notino Black Friday izberite ženske in moške parfume, ki bodo zagotovo dišali tudi v mrazu. Zanesete se lahko na note vanilje, pačulija, cimeta, lesa ali bergamotke, ki so polne zapeljivih začimbnih in lesnih not. Ne bojte se poseči po parfumski vodi ali parfumu, ki vas bo ovil v neustavljivo tančico dišave tudi za več ur.

Foto: Pexels

Naš nasvet: Praznik nakupovanja je idealen za lov na božična darila za vaše bližnje. Na notino.si izberite možnost, da vaš nakup zavijemo v darilni ovoj in končno boste lahko uživali v božiču brez stresa in skrbi.

Toplo vzdušje v vašem domu

Neprijazna jesen in huda zima lahko s seboj prineseta mračne misli, oborožite se proti njim in odkrijte skrivnost hygge, občutka sreče, udobja in miru v svojem domu.

Na Notinu v obdobju Black Friday na vas čaka skrbno urejen izbor najbolj dišečih sveč, domačih parfumov in aroma lučk priljubljenih blagovnih znamk Yankee Candle, Woodwick in Bath & Body Works. Zanetite plamen sveče, pustite očarljivi dišavi, da se razširi po celotni sobi in slabo vreme na drugi strani okna vam zagotovo ne bo več kvarilo razpoloženja.

Foto: Pexels

Naš nasvet: Če radi skrbite za svoje zdravje in lepoto, se naročite na Notino e-novice, da ne zamudite nobenega popusta več!

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close