4 odlični nasveti za popoln videz vaših nog!

29. maj 2019

4 odlični nasveti za popoln videz vaših nog!

29. maj 2019

Lepe noge so rezultat več dejavnikov, genetika ima sicer pomembno besedo, a ne tudi zadnje. Na obliki nog se hitro pokaže, če smo fizično nedejavne ali, če jemo nezdravo hrano

Poletje je pred vrati, toplejši dnevi bojda tudi, zato je čas, da začnemo razmišljati o lepih in zapeljivih nogah, ki jih bomo pokazale pod lahkotnejšimi oblačili.

Doseči videz lepih nog ni misija nemogoče. Vse, kar morate storiti, je, da prizadevno in vsakodnevno sledite naslednjim 4 nasvetom, ki smo jih pripravili za vas.

# Z domačim treningom do popolne oblike

Lepe noge so rezultat več dejavnikov, genetika ima vsekakor pomembno besedo, ne pa tudi zadnje. Na obliki nog se namreč zelo hitro pokaže, če nismo dovolj fizično dejavne ali da se nepravilno/nezdravo prehranjujemo.

Pomanjkanje časa ni izgovor, saj do lepe oblike nog ne pridete le s potenjem v fitnesu ali telovadnici.Vaje za privlačne in krepkejše, bolj mišičaste ter lepše oblikovane noge lahko izvajate tudi doma na tleh, celo s pomočjo uteži, ki jih kupite v trgovini s športnimi pripomočki. Tudi razne dejavnosti v naravi, npr. rolanje, kolesarjenje in tek hitro pomagajo do čvrstih, lepo oblikovanih nog brez celulita.

# Uporaba anticelulitnih krem in tretmajev

@oljaryz

Celulit je estetska težava, s katero se srečujejo mnoge ženske. Gre za naloženo podkožno maščobo, ki jo opazimo kot ‘pomarančno’ kožo. Stegna in zadnjico zato začnite čim prej in vsak dan (lahko celo dvakrat, zjutraj in zvečer) masirati s kremami in olji/serumi proti celulitu.

@alexandrapereira

Najbolj učinkovite so bojda anticelulitne kreme, narejene na osnovi mlete kave, saj je kofein močan diuretik in posledično ‘dehidrira’ maščobne celice. Kofein obenem spodbudi prekrvitev nog oz. izboljša cirkulacijo, zato se tonus nog polepša. Preizkusite še kreme proti celulitu z izvlečki papaje, take iz naravnih zelišč (z izvlečki brezovih listov) ter posebna olja proti celulitu.

# Temeljita depilacija

@tatjanakreuzmayr

Zaradi krajših kril in oblek ter več razgaljene kože si želimo pokazati nežne noge brez dlačic. Lahko obiščete lepotni salon ali doma uporabite vosek oz. kremo za depilacijo, posežete lahko tudi po depilacijskem aparatu za domačo profesionalno uporabo Philips Lumea, ki uporablja IPL tehnologijo za popolno odstranitev neželenih dlak kjerkoli na telesu, torej tudi na nogah.

# Piling nog

@oljaryz

Ta korak naj postane obvezen del vaše pomladno-poletne beauty rutine. S pilingom odtsraniti odmrle kožne celice in nečistoče s kože. Koža bo na otip mehkejša, na videz bolj bleščeča. Uporabite lahko tudi piling, ki ga same naredite iz domačih sestavin.

D. S.

Foto: Instagram, Pinterest

Style. Več novic

New Report

Close