4 pravila Elle MacPherson, ki je pri 54. videti fantastično

26. junij 2019

4 pravila Elle MacPherson, ki je pri 54. videti fantastično

26. junij 2019

50. so nova 40., dokazuje supermodel Elle MacPherson, ki navdušuje s popolno postavo. Seksi Avstralka lahko še vedno upravičeno nosi naziv ‘The Body’, po katerem je slovela kot manekenka

Elle se ne pretvarja: odličen videz v njenih letih je rezultat lastnega truda, napornega dela na sebi, odrekanja in tudi – denarja. Kajti tudi sama priznava, da je potrebno veliko časa in finančnih sredstev, da se lahko v taki meri posvečate sebi in svoji postavi.

Čeprav ne dela več v manekenstvu in le sem in tja še posname kakšen modni editorial, je pravkar nastopila na naslovnici španske izdaje Vogue, kjer promovira svoj prehranski dodatek Super Elixir, ki slovi kot eden nadjražjih in tudi najbolje prodajanih.

Elle v intervjujih rada govori o svojem načinu prehrane, načrtu telovadbe in drugih stvareh, ki ji pomagajo, da ostaja v vrhunski formi. Iz njih smo izluščili 4 glavne nasvete te supermanekenke, kako tudi po 50. letu ohraniti izjemno postavo in videz.

1. Alkalna dieta

Kot veliko slavnih ljudi se tudi Elle drži alkalne diete. Na njenem meniju so predvsem zelenjava in žitarice. Njen nutricionist dr. Laubscher trdi, da predelana živila povzročajo glavobole, napihnjenost, pridobivanje odvečne teže in znižujejo vitalno energijo. Zdrav smoothie po načelih alkalne diete npr. vsebuje banano, nektarino, 1 žlico Super Elixirja, mandljevo mleko in špinačo.

https://www.instagram.com/p/BzDMldegeIO/

2. Tri litre vode dnevno

Voda ima pomembne koristi za telo in lepo kožo. Na ta način se telo prečisti, koža je mehkejša, bolj čista, nohti in lasje so videti bolj zdravi. MacPhersonova spije kar 3 litre vode na dan!

https://www.instagram.com/p/By6EYCEBem-/

3. Telovadba petkrat na teden

Nekdanji supermodel se ukvarja z jogo, tekom, boksom in plezanjem. Trenira petkrat na teden, motivacijo vzdržuje z menjavo vrste telesne aktivnosti.

4. Reden piling telesa in obraza

Elle vsak dan naredi blag piling telesa in odstrani mrtve celice s kože. Po pilingu se namaže s kokosovim oljem, da je njena koža super mehka.

D. S.

Foto: Instagram, PerthNow, US Weekly

Style. Več novic

New Report

Close